Mom9272 Kızlar dışarıdan yemek yedim uyudum uyandım acaip bi karın ağrısı ishal kusma baş dönmesi titreme yaşıyorum çok kötü haldeyim aklıma ilk gıda zehirlenmesi geldi bebeğimde emiyor onuda emzirmiştim birşey olurmu şimdi doktora çıkıcam ama 😭😭
Pinarx07 Mom9272 gida zehirlenmesine benziyor canim bir doktora git cocuga birsey olmaz merak etme cok gecmis olsun
Busratm Mom9272 Belirtileriniz gıda zehirlenmesi gibi duruyor. Normalde anne sütüyle bebeğe geçmez ama siz yine de doktor ne derse ona göre hareket edersiniz. Geçmiş olsun.
Nur1126 Mom9272 bol bol yoğurt ye vücuttan zehiri temizler derler dayım mantardan zehirlenmemişti yoğurtla kurtuldu
Pinarx07 Mom9272 gecmis olsun cok dikkat edin sikayet edin o yediginiz yeride insan sagligiyla oynuyorlar 😐
Deletedmom411 Mom9272 unutmaz ama kaşıkla falan vermeye çalış, kaşığın varsa. Yoksa enjektörle de olur yavaş yavaş sen sağıp dök sütünü bebeğin içtiği zamanlarda
Busratm Mom9272 Bilemiyorum hangi biberonu kullanıyorsunuz ama isterseniz mamayı enjektörle verebilirsiniz. Unutacağını zannetmiyorum. Yediğiniz saatten sonra mı yoksa şu saatten sonra mı 12 saat peki?
Homeless20 Mom9272 bi ara eşimde zehirlenmişti 2-3 gün sonra düzeldi kuzum bol bol yoğurt ya çorba ye