Seymaaygzz Kızlar bu 600 TL yesatilan sigara biraktirma hapı varmış eşim ondan almak istiyo kendisi için kullanıp memnun kalan varmı hamilelikten önce? İse yaramiyorsa 600 TL vermenin bi önemi yok diye düşünüyorum.
Minnak_annesi34 Seymaaygzz hap falan hikaye kafada bitiyor hersey adamin sigara yüzünden bacagini kestiler adam hala içiyor is yerinde ablanin astimi vardi sigara birkamak icin bir tane sakiz çiğniyordu yinede birakmadi
Gmzbrn Seymaaygzz göğüs hastalıkları hastanelerinde sigara bırakma poliklinikleri röntgen kan nefes testleri sonrasında ücretsiz veriyor
cnslymn Minnak_annesi34 Seymaaygzz devlet hastanesinde bazı testler sonucu bedava veriyorlar bıraktırma hapını tavsiye ederim benim eşim kızım 5 aylıkken Bıraktı biraz zor oluyor ama tiksindirdipini söylüyor
Seymaaygzz Minnak_annesi34 Benim eşim 2 defa kendi iradesiyle bıraktı canm amama şuan bırakamıyorum diyo desteksiz yapamam dedi.
Seymaaygzz Gmzbrn Eşim yine gider de koronadan ötürü kapmiyalim diye seyyapmadi canm. Sağlığıma birşey olmasında 600 TL veiririm düşüncesinde şuan. Ama söylerim yine bı dediğini teşekkür ederim :)
Aselberkan Seymaaygzz champix mi acaba ? Ücretsiz veriyorlar sigara bırakma hattını ara canim boşuna para verme
Seymaaygzz Aselberkan Bugün ariyim bı bakiyim ben canm gerçi ben ararsam benim gitmem lazımmış sanırım hamileligimi bahane ederim olmazsa.
Cucu2015 Zeyyno_ evet 6 ay kullandı. Aylık ilaç 200 TL’ye geliyordu. İstese de içemiyordu. Ama 6 aylık kullanım şart
Mrs40 Seymaaygzz benim eşimde bıraktı champx sanırım ilacın adı 1 yıla yakın bıraktı maalesef tekrar başladı
dishonest Seymaaygzz hayır kendisi arasın. Zaten onun adına randevu oluşturulacak ve aradığınız numaradan aylarca takip edilecek eşiniz.
Zeyyno_ Cucu2015 Bu syledğnz ilacı sabah sağlık ocağına gitmiştim eczaneye sordum bulantı ilacıyla karıştırıosunuz galiba felan dedi 🙄 ve sigara bırakma hattını arayarak devlet tarafından ücretsiz ilaç veriliyor dendi bi denicem eşim çok içiyor onun için en çok bende sevmiyorum sigara içmesini