Mercimekvemom 38+6 ve az önce bir şey dürtmüş gibi uyandım, şimdi de uyuyamıyorum. 😔 Bu ara kafamı doğumla bozdum sanırım o yüzden uyuyamıyorum. 😕
Nur_nur06 Sndsbtn 38 haftadayım uykusuzluktan zombiye dönüşücem gece uykularım şıfır gündüz bi kaç saat uyursam öyle 🌸 bi an önce doğurmak istiyorum artık sağlıcakla hayırlısıyla
Aloneanqel Sndsbtn 16+2 yim. Bende uyuyamıyorum ve sırtımın ortası daha bu haftalarda bıçak saplanır gibi ağrıyor , aşırı sıcak bir hava var
SerpilG 37+4 sebepsiz uyandım. Uyuyamıyorum. İşin garip tarafı 18 aylık kızım da uyandı. Uyuyamıyor. Sıcaklardan sanırım
Tugce2633 34+6 olduk her saat başı uyanıyorum. Saga sola dönüşlerde yatakta eşimden destek alıyorum her seferinde o da uyanıyor ona da hiç kiyamiyorum Bu günler insallah sag salim biter, uyumlu bebekler olurlarda rahatca uyuruz😊
Destina16 Bende uyandım saat 4 gibi bu her gece neredeyse boyle gün içerisinde uyumadigim halde hemde ansizin tik uyaniyorum bu saate kadar da kaç kez uyudum uyandım sayısı belli değil hava da sıcak napica billam daha 22. Haftadayiz 🤰🏻
miracam Ay ne zor ya uyuduğumdan bile anlamıyorum yok lavauoya kalk habire su içme isteği hangi ara uyicam artik😭