Yooop Ben 16+3 hafta dayım sanki karnımda mısır patlıyor bazen ama çok hafif gidiklaniyor gibi özellikle uzandigimda oyada rahat oturduğumda hissediyorum sizce hareket mi ediyor ☺️☺️
Minnak_annesi34 Yooop 1 2 hafta kadar daha zamnin var onlar suan gaz bebek hakeketi daha farklı anlayacaksın zaten aradaki farki 😇😇😇
Minnak_annesi34 Yooop aynn ama az kalmis zaten sonra hic durmayacqk hıçkırarak arada kordondan sana ben burdayim diyecek tekmeler dışarıdan görünecek 😀😀😀 sağlıcakla al.kucagina
Yooop Minnak_annesi34 Yaaaaa 🥺🥺🥺 ben yerim onu 🤭 🤭 Amin inşallah tüm bebeğini bekleyen annelere Rabbım yardım etsin sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin
Minnak_annesi34 Yooop ben video cekmistim disardan hareketlerini 😊 kizim dogdu büyüdü bile hala ara ara acar izlerim annelik muhteşem birsey
Yooop Minnak_annesi34 öyle tabiki şimdiden bile düşünüyorum onu doğunca bilemiyorum nasıl olucak annem her zaman derdi anne olunca anlarsın seni nasıl sevdiğimi diye ben daha tam olmadan deli oluyorum bebeğime 😂😂😂
Babyy1S Yooop anlasılıyor zaten ayirt etmişsinizdir cnku karniniz ilk kez böyle bir hareket yaşadiğı için bebektr 😊