mervoss Göğüslerim bana agırlık yapıyor bildiginiz 😒 büyüktüler ama iyice büyüdüler süt geliyor biliyorum ama nasıl olacak böyle sank bana batıyor ve sırtıma bile agrı yapıyor nerdeyse karın üstüme batıyor 36+4 üm
Deletedmom417 mervoss benimkilerde🙈 çok büyük ve bana ağırlık yapıyor sinirleniyorum bazen keşke küçük olsaydı🥺
Esmaemir17 mervoss Hiç sorma ya bende aynıyım göbeğimden çok onlar göze batıyor resmen 😂😂😂 Birde bebek gelince süt doldukça daha çok büyümezler inşallah🤲🏻Çevremdekiler dalga bile geçiyor o derece dikkat çekmeye başladılar 🤣
Durukusunannesi mervoss benimkiler deee 😭 bekarken de çok büyüktü şimdi daha da büyüdü ameliyat olmaya karar verdim artık Doğumdan 1 yıl sonra düşünüyorum
mervoss Esmaemir17 dalga geçmelerne de izin verme fazlamız var eksigimiz yok şükür ama gene de biraz ufak olabilirlerdi 😏😅😅😅
Esmaemir17 mervoss Aynen haklısın canım ama insan bazen kendisine bakınca bişey diyemiyor😁Eşim bile bazen diyor bu ne yavrum her biri kafam kadar olmuş🤣Bende diyorum sende çocuk getir seni de görürüm ne diyim😁İnşallah küçülür hepimizin ki 🤲🏻
Durukusunannesi mervoss ben benimkilerin geçeceğini düşünmüyorum önceden de böyleydi çünkü senin ki geçer inşallah
mervoss Esmaemir17 ya aynısını bana da diyor 😅😅😅 ama napalım yani doğuştan zaten büyüktü biz cokmu meraklıyız bu agırlıkları taşımaya kas yaptık yeminle
Esmaemir17 mervoss Aynen benim de bekarken de büyüklerdi ondan kaynaklanıyor galiba 😂😂Elimizde olmadığı için bizde böyle seviyoruz deyip geçeceğiz yapacak bişey yok 😁😁😁😁
Gbbc mervoss Off onuda düşünmüyo değilim şimdi diyorum böyle büyüyolar.Emzirdikten sonrada sarkmaya başlarlar bide onu düşünmeye başlarız😀😀
mervoss Gbbc zaten o bi olacak sarkacaklar ama vücuda da baglı 😒 sporla ugrasan biriysen ve spor yaparsan sarkacagını sanmıyorum ben inşallah bi doğursam cok pis planlarım var 🧐😂😂
Derenannecik45 Of of sormayın kocaman oldular eşim nefret eder büyük memeden bide möndöfön ineği gibisin diyor 😀bende doğumdan 6 ay sonra ameliyat olucam hem ağırlık yapıor iç çamaşır bile giyilmiyor emzirdikten sonra zaten sönecek ve sarkacak bide o dert var 😥
mervoss Derenannecik45 ameliyatlık derecesinde mi 😕 eşiniz de kırıcı olmasın sanki sende kendin istiyorsun böyle olmasını 😏 üzülmeyelim gecer inşallah spor yaparız evde göğüs dik tutma youtube de birsürü videolar var allahtan
Anisalenasmom Ayni durum bendede var bekarken D takiyordum simdi E gögüslerimden karnim görünmüyor birde sarktilar ki büyük gögüs sarkar mutlaka. Kücülmez sanmam sirtim agriyor valla artik dogum yapayim hayirlisiyla esim dedi 1 Yil sonra direk ameliyat 😂
Pembe-mavi Anisalenasmom E beden hangi markalarda var ben bulamıyorum. Şimdilik D yeterligeliyor ama büyümeye devam ettiği için E almak istiyorum