Bebegm42 Hwwa4291 covid testi pozitif çıktığı doğum anında söylenmiş hastaya ve sonra başka hastanede negatif çıkmus çok uzuldum
Hwwa4291 Bebegm42 ewet canim daha yeni yapti zaten cok istiyordu orda yapmayi sorunsuz oldu bi gece yatti hastanede sonra hic sikintisiz evine gitti
Hwwa4291 Bebegm42 fuat bey hakkinda su zamana kadar hic kotu bisey duymadim cok iyi bi dr mus benim evime ters oldugu icin medovayi hic dusunmedim ama dr unuz cok iyi bi dr mus bunu soyleyebilirim
Bebegm42 Hwwa4291 evet bende oyle hiç kötü birşey duymamıştım yani doğumda hastaya covid oldgunu soyleyecsk kadar düşüncesiz bı doktor da degil Azer ile Fuat bey arasında kalmıştım Fuat beyi tercih ettim
Hwwa4291 Bebegm42 ona yapmadilar ama simdi yeni yonetmelik geldi diye biliyorum sezeryan olacak olanlara yapiliyomus test pozitif cikarsa pandemi hastanesine yani arastirmaya yolluyorlarmis
Hwwa4291 Bebegm42 bence kendinizi kulaktan duyma seylerle doldurmayin ki zira gittiginiz hastane konya nin en onde gelen hastanelerinden biri tedbir ler dr lar ona gore icinizi ferah tutun