Canan95 Didem35 benim de akintim oluo bazen sarımsı bazen beyaz ama bebek daha kanala inmedigi için doğum belirtisi olarak hiç düşünmedim. Benim de diz altimda ki kasima kramp giriyor sabahları.
zhra_sgtcu1972 Didem35 bende 37 +2 yim aynı şekilde sarı akıntı geliyor arada da sancım oluyor doktor dogum yakın dedi bakalım
mls23 Didem35 bugun sıklıkla kasilmam oldu bebek bir yere toplaniyordu ve sancim vardi hastaneye gittim ve yarin buyuk ihtimalle sezeryan olacagimi soyledi doktor 37 haftaligim 🙄
Erenim Didem35 kramp ve kasılma magnezyum eksikliğinden oluyor canım bende de oluyor son zamanlarda daha da artıyor. Muz ve sade maden suyu iç magnezyum olarak zengin daha iyi gelecek. Benim 2. Hamileliğim ve faydasını gordum.
Didem35 zhra_sgtcu1972 hayırlısı canım bende gebelik sekeri cıktıgı için39da dogum dedi haftaya giricem tekrar kontrol için
LeylaEce Aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta bugün o kadar kasılma oldu ki hah geliyor dedim fakat sonra geçti sanirim doğumun yaklaştığını belirtiyor vücudumuz bize
Zeyha1 LeylaEce Kasılma dediğiniz ve sancı arasındaki farkı nasıl ayırt ediyorsunuz kızlar mesela benimde vajinaya biri iğne sapliyor gibi oluyor o kasılma mı acaba bu arada 37. Haftadayim bende?
LeylaEce Zeyha1 hayır kasılma dediğim bebek bir yerde toplanıyor karnım asiri sert oluyor bir süre oyle kaliyor sonra tekrar normale dönüyor buna kasilma deniyor. Sanci da adet ağrısı gibi düşün
Seymaogz Zeyha1 benimde sarı akıntı vardı başta doktora söylemedim kokusuz diye sonrasında doktor sorunca söyledim muayene etti mantar dedi. Hamilelikte kokusuz da olabilirmiş öyle dedi doktor.
_meltem Didem35 Doğumun yaklaştığı için o şekilde akıntı geliyor bacağında magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor
Seymaogz LeylaEce kasılma mi deniliyor. Ayy ben bir şey bilmiyorum yaa 😏 inanmış mısın şimdi öğrendim kasilmayi. Benim öyle.cok oluyor fakat kasılma olduğunu bilmiyordum. Hatta 38 olcam hiç kasılmam yok diye stres yapıyordum 😂😂😂