Sylwiart Kızlar 4 aylık hamileyim, ne önerirsiniz epilasyon mu ağda mı hangisi? Çok hassaslaştı vajinal bölgem hangisi daha sağlıklı olur benim için, Siz neler yapıyorsunuz?
DaisyMom Sylwiart daha once ne kullaniyordun ? Jilet felansa hiç birakma devam et daha çok canin acir.
Unicornn Sylwiart Ben epilatörle yapıyorum temizliğimi ilkte zorlandım ama 2-3 alımdan sonra çok rahat alıyorum. Kıllar hem inceldi hem azaldı doğuma kadar epilatöre devam etmeyi düşünüyorum.
Rumeysa961 Ben pandemi döneminde hep jilet yaptım ama geçen gün alttan muayene edecekti doktorum ağdaya gittim 37 haftalığım göremiyorum zaten iyi oldu gitmem 😕
Milkyol Son zamanlarda doktorlar agdayi onermiyor bildigim kadariyla. Arkadasim agda yaptirdi doguma yakin, orasi cok hassaslastigi icin yirtik olmus derisinde. Doktor jilet ya da tuy dokucu krem onermis. Kesinlikle agda yaptirmiyorsun demis
Kbrazs en iyisi ağda. Sonrasinda 1 2 ay rahatsin cunku. Ilk dogumumdada agda yapmistim bu seferde agda yaparak doguma gitmeyi planliyorum zaten sezeryan oldugu icin planli olucak gitmeden 3 gun once yapmak yeterli hassasiyet gecmesi acisindan.
S-e3506 Sylwiart ben hep ağdaya gittim daha öncede gidiyordum zaten öyle devam ettim daha temiz oluyor birde hemen çıkmıyor
Gbbc Sylwiart Bende 20+5 haftalığım canım eldivenle alıyorum.Ama göbek biraz daha büyüyünce mecbur ağdaya gidicem jilet düşünmüyorum asla
ilknurosman Ben hep ağdaya gittim sadece evde kaldigimiz koronanin ilk ciktigi zamanlar 2-3 ay jilet le almak zorunda kalmistim simdi 3 dür yine agdaya basladim dogumada 2-3 haftam var sezeryan olucam dogumdan 2-3 gun once yine agdaya gidicem bugun daha bacaklarimi temizledik epilasyon makinasiyla cok zorlandim onumu zaten goremiyorum en guzeli agda oyzden 3 hafta once gittim agdaya daha temizim cok sukur kafam rahat
mervoss Rumeysa961 ben jiletten döneceğim de doğurduktan sonra inşallah kendm agda birkere denedim mahfoldum 🤷♀️
Elfynsmr Sylwiart hamilelikten önce ağdaya gidiyordum ama hamilelik döneminde jilete döndüm hem pandemi dönemine denk geldiği için hem de ilk aylar düşük riskim olduğu için cesaret edemedim ağda yaptırmaya zaten benim gittiğim merkezde hamilelere doktor izni olmadan ağda yapmıyor doğum sonrası ağdaya devam şimdilik doğuma kadar da jilete devam
Meltem3741 Valla en rahati hic bisey kalamdan hizli hemen hallediyolar evde ugras dur ama ben su coronadan sebeb gidemiyorm evde kendim ztn alisigim onceden ama kuofore alisinca sinir kirizi geciriyorum evde ya bitsede corana hayat normale donsee 😑