Badembebe Bsraydin ameliyata gireceklere ondan yapmıyorlar garanti değilmiş diye, ben özel hastanede doğum yapıcam kan testi aldılar benden
Bsraydin Badembebe a a ben de kan testinden kesin çıkmiyor diye once kan gerekirse sürüntü testi diye okudum
Temmuz7 damlaaax18 doğumdan korkmayıp covid testinden korkmakta bi garip 😂 burnunuz ve bogazınızdan sürüntü alıyorlar o kadar 🤷🏼♀️
damlaaax18 Temmuz7 ben kusmaktan bile korkuyorum 😂 hamileliğimde de hiç kusmadım 2 sene önce midem yıkandı burnumdan hortum sokmuşlardı şimdi boğazıma ve burnuma temas edicek ya bi ince korkuyorum 😂
ayse_seker damlaaax18 bilmiyorum ama eltim özelde doğum yaptı biz virüs çıktı çıkalı devlet hastanesine gitmedik oralar daha teklikeli diye yani orda nasıl oluyor bilmiyorum özelde bu şekilde
Minik-2020 damlaaax18 Allah razı olsun canım doğum yaptım çok şükür bende bebeğimde iyiyiz darısı size inşallah
Suude damlaaax18 Ewt bende yapıyorlar diye biliyorum daha iyi işte yapsındalae. Testte korkuyorum dediğin Bi kan boğaz kültürü burun kültürüdür (tahmiin)