damlaaax18 Kızlar geçenlerde burda bi arkadaşımız yazmıştı gerçekten yapıyorlar mı belirti olmamasına rağmen ben çok korkuyorum o testten 😢😢
Asli1453 damlaaax18 1 ay öncesi sezeryan dogum yaptım test falan yapmadılar ama şimdi yapıyolarsa bilmiyorum
Ebruaydn damlaaax18 devleti bilmiyorum.ama özelde ameliyat yada farklı bir operasyon olmadan önce yapıyorlar bir yakınım.amelyat oldu hasta ve hasta yanında olacak refaketciye bile yaptılar doğumla alakali değil bence onlem amaçlıdır..
Dudu2019 damlaaax18 merhaba cnm doktoruma sordum burdan görmüştüm bende sizin gibi doktorum hayır yapılmıyor dedi eğerki şüpheniz var ise isteğe göre yapılıyormuş
damlaaax18 Aysgl91 şuan normal gözüküyor doğumum ama en ufak bi ameliyatta bile yapılıyor dediler korktum 😢
Gamzeli-B Ben 9 Eylül’de sezaryen olacağım evet o postu bende açtım geçenlerde, covid testi yapıldı banada bu arada ücretsiz, doktorunuza sorabilirsiniz Türkiye geneli uygulanıyormuş.
Ebruay Gamzeli-B doğumumuz aynı gün olacak. Bende Allahın izniyle ayın 9 unda sezeryan olacagim. Yavrularımıza sağ salim kavuşalım inşallah
damlaaax18 Betim hayırlısı olsun canım gözün aydın inşallah yapmazlar banada gerçi normal gözüküyor ama bakalım 🤗
roserosey damlaaax18 Doğumdan daha kolay bir uygulama olduğu kesin , endişelenmeyin . Sağlıklı doğumlar dilerim 🌸
Gamzeli-B damlaaax18 Hayır canım ateşle alakası yok, ameliyat olacak olan herkese yapılıyor eğer pozitif çıkarsa seni devlet hastanesine sevk ediyorlar özel’de doğum yapamıyorsun. Bu uygulama artık her yerde uygulanacakmış bende şaşırmıştım test istediklerinde çok şükür negatifim 🙏 Ben özel hastaneye gidiyorum Medicalpark
ZeynepBetul damlaaax18 hastane özelse bi arayın sorun isterseniz sizde devlete nasıl ulaşılır bilmiyorum 🤷♀️
Ebruaydn damlaaax18 aynen hicbir belirtisi yokdu hastanede iki gun kalavak doye test istediler hastaya kendileri yapti refakatcide kendi yaptirdi ..