Mnkse Merhaba hanımlar az önce doktordan geldim biraz canım sıkıldı açıkcası gebeliğim 17. Haftada herşey çok iyi yolunda çok şükür cinsiyeti sorduğumda ise çok küçük olduğunu belli olmadığını söyledi haftalardır sormuyorum netleşsin organ diye nasıl oluyor anlamıyorum 17 haftalık herşey yolundayken olup o organ nasıl küçük belli olmuyor oluyor millet 12. Haftada nasıl öğreniyor o zaman benim mantığım almıyor 🤦🏼♀️
Nurerdgn Mnkse doktor tecrubesi ve ultrason cihazinin kalitesi de onemli bi faktor tabiiki artik belli olmustur cinsiyeti ama ya doktorun tecrubesiz emin olamiyo yada ultrason cihazi iyi degil net gostermiyo doktorunda emin olamadigi icin yanlış yönlendirmek istemiyo olabilir canim
Zeykem Mnkse bende bekledım bekledım 17. Haftada öğrendim aslında soylemesı lazımdı hemde kesın sonuc bellı oluyor
eymaAltndal 17 haftada kesin ögrenmen gerekiyodu bebek kendini gizledi deseydi daha mantıkli olurdu daha çok küçük demesi saçma
deletedmom04 Mnkse kızın klitorisi ile pipiyi karıştırabilir bu haftalar . Büyüme devam edince erkek dicek ufak kalırsa klitoris😄😄😄
Mnkse Zeykem işte bende ona güvenerek bekledim hazırlık yapmaya başlayın diye ama yine can sıkıntısı oldu
Deletedmom15257 Mnkse devlet hastaneleri genelde söylemiyorlar yada ultrasyon eski olduğu için net görmeden yanılmak istememiştir cnm
Mnkse NaimeYilmaz görev nedeniyle güneydoğuda ikamet ediyorum anca yol izni çıktığında gidebilirim ancak ama devlette olsa özelde olsa normal öğrenim haftası geldi söylemesi gerekti
CeylanGnsevinAkta Mnkse bilmiyorum bana çok saçma geliyo ama bazıları kız diye söylemiyor diyorlar erkek isteyen aileler olduğu için
NaimeYilmaz Mnkse banada sölemediler şikayet ettim kanunun saglık sorunu olmadıgı surece herhangı bılgı vermek zorunda olmadklarnı ogrendm
Deletedmom15257 Mnkse cnm batmanda okadar cokkkk iyi drlar varki ozele gtsen bile cok ucretli degil bende guneydogguluyum mardinliyim annem batmanli çoğu zaman oraya gderiz dr bence arastir
Ekimannesi Mnkse Doğuda ve güneydoğuda kız bebekleri aldırmak istediklerinden dolayı söylemek istememiş olabilir canım, genelde 20. Haftanın geçmesi beklenebiliyormuş, kürtaj zamanı geçsin diye, tamamen yorum yapıyorum ama kız mı acaba😊
Karnimdahayatvar Mnkse Bende batman’da kalıyorum cnm burdaki devlet hastanesi söylemiyo bilşyorum. Özel hastaneye git mutlaka öğrenirsin.
matruskaa Mnkse devlet hastanesinde söylemiyorlar canım cihazlarıda çok kötü zaten hem devlete hem özele gidiyorum 11.haftada özeldeki doktorum erkek dedi 20 küsürde devletteki doktorum emin değilim diyordu en yakın zamanda özele gidip öğrenebilirsin
Nisanurr Mnkse bencede söylemesi gerekirdi emin olmayıp sonradan yanılmak istememiş de olabilir ama evet tuhaf geldi o haftalarda cinsiyet kolaylıkla bebeğin pozisyonuda uygunsa belirlenebilir aslında neden böyle bişey yaptığını bende anlayamadım