Ebrar- Hanımlar daha bir haftalık hamile sayılırım ve şu an yataktayım anlamını bilmediğim bir biçimde Belimde ve karnımda Kasıklarımda bir ağrı var gerçekten dayanılacak gibi değil soğuk soğuk sancılar giriyor nedeni nedir acaba
Mehtapakgl Ebrar- kuzum adet olacak gibi sancılarım oluyordu benim. Ama senin anlattığın gibi olmadı. İdrar yolu enf. Var mıydı bildiğin kadarı ile. Müsaitsen bir acile git.
Aslihan2 Ebrar- 1 haftalik hamile olduğunu nerden anladın 🙄 1 hafta hamilelik anlaşılmaz çünkü muhtemelen 1 aylık hamilesin ve kasık ağrısı kanama olmadığı sürece normal 🌸
pasaklikontess Ebrar- kanaman yoktur canım inşllah kontrol et arada Peçete koy altına kanama yoksa büyük bir sorun yoktur heralde diye düşünüyorum
Ebrar- Aslihan2 1 ay canim zaten telefonda on gorucu yazi var yanlis yazmisim farkindada degilim agridan kb kanamam yok cok sukur
mom101 Ebrar- idrar yolu enfeksiyonuna benziyor benimdü başıma geldi ve hamileymişim haberim olmadı çok kötü neticelendi kayb ettim😔 siz zaman kayb etmeyin