glsmmc egeninincisii hahaha ben de çok istedim 30 ağustosta doğsun ama artık imkansız hale geldi 1.15 dk da mümkün değil doğuramam😂 zaten o da bu gidişle 29 ekimde gelcek hiç oralı olmuyor
egeninincisii glsmmc 😬Ya bi de benim erken doğum riskim vardı. Çocuğum küçükken gelmeye hevesliydi şimdi de inat etti gelmiyor da gelmiyor 😂😂
Zuvalll egeninincisii hadi inşallah bende 2.yi bekliyorum doğumum Ekimde kısmetse😍dualarını bekliyorum ilk sen doğuracağına göre😂Sağlıklı hayırlı evlat olsun yavrularımız🤲Sana da bir avazla doğum nasip etsin hepimize de😊
egeninincisii Zuvalll 🤗Ayy tabiki dua ederim. Zaten doğumum olsun tüm deneyimlerimi paylaşacağım burda. Ben burda o kadar çok şeye cevap aradım ki. Oğlum doğunca da vakit buldukça burda her bilgimi paylaşacağım.
egeninincisii Swyhan46 👀Yaaa öyle mi. O zaman mutlu oldum şu an. Biz de 38 haftalığız, 2 haftamız kaldı.
Swyhan46 egeninincisii hayırlısıyla inş zamanı gelince doğar istesekte orda durmaz 😊kız erken gelir dediler 39 haftalık oldu hala bekliyoruz 😏belli olmuyo yani
ZeynepBetul ggzemmj ay bu konuda tek olmadığıma çok sevindim. Resmen heyecanlanıyorum seviniyorum sancı geldikçe 😄😄
ZeynepBetul ggzemmj aramalarını beklemiyorum artık Günün sonunda bugün de doğurmadım diye mesaj atıyorum 😂