Bir_zerre Naren1 Magnezyum eksikliği kramplara neden oluyor. Eğer magnezyuma henüz başlamadiysaniz günde 2 şişe madem suyu içebilirsiniz:)
Naren1 Bir_zerre içiyorum canım soda ve yoğurtda ama aylardır böyle 🙃 varisler oluştu onunda etkisi var
Merve1656 Aysealp 28+1🤰 vajina ağrısı uyuyamama sorunları hariç iyiyiiiz😂🙈 bebeğin başı aşağıda olduğu için ağrı yapıyormuş dönmüş de hanımefendi 😂 kıyafetlerimiz herseyimiz hazır yıkamak ütülemek için gün sayıyoruz birazcık erken daha düşünüyorum çünkü 😊
Aysealp Merve1656 aynı şekildeyiz beklemedeyiz şuan 30 falan olduğum zaman yıkayacağım ütüleyeceğim allah nasip ederse😍
dorukhan_nehirada_moms Aysealp 27+1uykusuz halsiz bitkin surunur bi vaziyette gecio ara ara agrilarim oluo assaiya baskim var bu ara bide sanirim.buyume atagi yasio bebek kasik kaslarimda gerilme ve sanci oluo hatta simdide suanda an itibariyle tekme yiyiorum 😍😍😄😄😄
Aysealp dorukhan_nehirada_moms Zerin1234 meyveli soda önermiyorlar canım şekerli olduğu için ama içine limon sıkabilirsin eğer sade sevmiyorsan 👍
Bellatrix-lestrange 27+3 ben iyiyim çok şükür. Bebeği görmeyeli 3 hafta oldu bu hafta gideceğiz inşallah görmeye🥰 Hareketleri biraz daha sakinleşti bu durumu kafama takıyorum biraz.
Aysealp Bellatrix-lestrange bir kaç kişi daha yazmış bendede bazen oluyor canım bi sıkıntı yoktur inşallah 👍💜
minikmucizem1_ Aysealp evet bnm de sol tarafta bişey batıyor gibi oluyor bide çok sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum 1 kaç gündür 🤦♀️
Aysealp Ayyse34 malesef neler sürdüysem olmadı bir gün bir kalktım şok oldum bi anda başlafı ve önüne geçilmiyor olacağı varsa 😑
Aysealp Thsjdn bazen çok hareketli bazen durağan geçiyor yada çok yoğun günlerde biz hareketli olduğumuz içinde böyle oluyor olabilir👍
Zerin1234 Aysealp 28 +2 çok kötü malesef uykusuzluk mide bulantısı karında sertleşme terleme falanda filan 😖😖
Aysealp Havin-11 gerçekten artık kolumu kaldırınca bile yoruluyorum son haftalarda napacağım diye düşünüyorum allah yardımcımız olsun 😂👻
Zerin1234 betul2009_ maden suyu olmazsa olur mu normal meyveli soda olsa çünkü maden suyundan nefret ediyorum
Bir_zerre Zerin1234 Meyveli olanlar çok sağlıklı değil o yüzden hiç önerilmiyor hele bir de şimdi hamilelikte hiç uygun olmaz. Tadından bende nefret ediyorum ama Churchill yapıp içiyorum öyle lezzetli:) Doktoruma da sordum böyle sorun olmaz içebilirsin yeter ki iç dedi :)
Aysealp Yksonkaya bende 28+3üm sadece yıkama ütüleme ufak işler kaldı son zamana bırakma bence biran önce hallet ağırlaşıyoruz yavaş yavaş daha zor olur senin için 😘
Aysealp Bir_zerre nasıl yapılıyor acaba ben aradımm bulamadım çünkü birbirimizle paylaşım içinde olmak çok iyi olur destek oluruz 🙏💃
Bir_zerre Aysealp Ya bence bir kişi grubu açsa sonrasında özel mesajlaşma yoluyla numaralar alınır falan o şekilde çoğalıriz
Thsjdn Minikmucize_52_ bugun hareketlendi canm 2 gun cok hareketsizdi geceede artk eski hareketlj hali yok