izmirlih35 minikbebeklerim kaç saatlik yola gitmiş acaba. Benimde Seyehat durumum var. Doktorum gidebilirsin dedi ama sonrasında sancılarım çıktı ondan biraz tedirginim ve gitmem de şart.
minikbebeklerim izmirlih35 yaklaşık 5 saatlik bir yer. Yolda sıkıntı olmasından çok uzakta bir sıkıntı olursa ambulans vs. ayarlamak çok sorun dedi doktor
izmirlih35 Yasininannesi yatarak geçiyor Hatta o kadar yatmaktan ağrılarım arttı ki. Sancımı bel ağrısı mı ayırt edemez hale gelmişim. Allah hepimize en erken 37 leri görmeyi ama tam zamanında doğum yapmayı nasip etsin. 🤲
Yasininannesi izmirlih35 Amin canim.Sizi okadar güzel anlıyorumki inşAllah tüm bu zorluklar geride kalır sağ salim kavuşuruz minnaklarımıza👼🤲
mavikelebek_ Yasininannesi valla yatıyorum dersem yalan olur 2 buçuk yaşında kızım var yemekti lahvaltısıydı evi topla derken akşam oluyor inşallh buda erken doğum olmaz kızım 29 haftalık doğdu
izmirlih35 Yasininannesi Amin inşallah inşalalh. Hepimiz bunun için sabrediyoruz nasip olsun inşalalh 🤲
izmirlih35 minikbebeklerim Anladım teşekkğt ederim Cevaplamanz içn. Benimde bez er bir durumum varda hoş ben direk tedavi orda olsun diye gidecem inşallah nasip olur