Öncelikle dua eden tüm annelerden Allah razı olsun 😍 Serra ’ma kavuştum. Burada hikayeleri okuyarak çok bilgilendim size de ışık olur belki 😊 3 gün sancı çektim kızlar hiç panik yapmadım kendime hep motive ettim herkes doğruyor okadar zor olsa 3-4 çocuk kimse yapamaz derdim 😂 sancılarım 5 dakikada bire düşünce dedim vakit geldi hastaneye gidelim ama meğerse herşey daha yeni başlamış. Sandığım gibi değil daha şiddetli bir ağrı kızlar birdahakinde erken gitmem hastanede çekmek zordu. Son gün dayanılmaz ağrım oldu canım tatlı sanırım sizden dua istemiştim 😟 Açılmam ilerlemiyordu , suyumda patlamadigi için sancılar 5 dakika da bire devam ediyordu artık dayanacak taakatim kalmadı doktoruma sezeryana al beni diye yalvaracaktım ki epidural teklif etti önce korktum ama korkulacak bişey değilmiş sonra suyum patladı nefes almadan sancı gelmeye başladı iğneyi vuruldum bi anda kuş gibi oldum tüm ağrılar geçti 😊 5 dkka içinde açılmam 10 cm oldu ve doğuma girdim uyuşuk değildim Sadece ağrı hissetmiyordum 5 dakika da doğdu 15 dkka da odama yürüyerek geldim ☺️ sadece bir dikişim var hiç yerime bile yatmadım ayakta hep aktiftim bebeğimle ilgilendim 😂 tedbirlerden dolayı sadece eşiniz refakatçi kalıyor o da çok küçük olduğu için kucağına bile alamadı bı sure 😊 ben çok memnun kaldım normal doğuma ek 400 TL verdik sadece düşünenlere tavsiyemdir ☺️