Eceslh Evet benim gibi problemliler varmı ben illede kendi nevresmimi götürcem diyorum hç rahat edemiyorum onlarla yoksa bitek benmiyim böyle 😂😂😂
Eemmyy Eceslh walla bende götürcem, yıkanmış dahi olsa öyle herkesin kullandığı şeyi asla we katiyen kullanamam😀
aysenurzgr Eceslh iki doğumumdada götürdüm üçüncüye hamileyim ve kesinlikle götürücem ☺️ Hem daha renkli hem daha temiz benim yani sonuçta 🤪😁
Hacr Eceslh bende götüreceğim yalnız değilsin😊 başka neler koymalıyız bu dönem için çantamı hazırlamayı düşünüyorum bu hafta 🌸
Eceslh Sevdasil bende öyle hazırladım çantamı millet bavulumla dalga geçiyor ne yapayım bi tarafa anca nevresim takımım sığdı 😂😂
Eceslh Bicicekbibocek aynen bende temiz olsun istiyorum eşim bide virüs var deyim istemicekler senin nevresimleri diyor yatmamki diyorum 😂😂
Eceslh Hacr ben kendme 4 takım koydm 2 gecelik 2 alt üst pijama depend aldım çorap aldım 2 tane emzirme sütyeni gögüs kremi ve pedi terlik sezeryanda 2 gün kalcaktm güya ama doktorum 1 dedi 🙄
sntn Eceslh bence de götürülmesi gerekiyor hastanede ne kadar temiz olabilir ki ben örtemem onları üstüme
EsraUmt Valla benim de aklıma gelmedi değil normal olursa bir gece kalıcam ama ne olur ne olmaz bir gece bile ter vs kumaşta ne varsa temiz bile olsa vücut sıvısından Allah muhafaza
Hacr Eceslh kalmamış sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰 benim daha 32 kıyafetleri yıkamaya başladım yavaşdan çanta hazırlamak için erken mi acaba 🤷🏻♀️🌸
Eceslh Hacr yok bende o zamanlarda hazırladım anca daha bgün bitti sayılır ille eksikler çıkıyor ekliyoruz hep 2 geceye göre hazırladım ama doktorum 1 gece yeter ertisi günü çıkarsn kalma iyiysen gerk yok bu zamanda dedi