Ronyaseda Svg2345 Ben bebe yağı hindistan cevizi yağı da kullandım banamisin demedi 😥 Çok fena çatladım. Lierac krem cok iyi diyorlar. Bence genetik durumda ben yağ kullandım da çatladım yani
Busraveminisi1 Svg2345 lierac kullanıyorum 21 haftalığız şuanlık memnunum hiç çatlak yok ama ileride göreceğim🙈
ikizminikler Svg2345 20 haftalık olcam iki gün sonra biooil kullandım bana mısın demedi valla mosmor çatlaklarım var 😕 bende bıraktım akışına
Svg2345 Oyagunaydin 2 boy var canım şimdi baktım netten küçük boy nekadar süre gidiyor diğeri tek seferde alım için uçuk geldi 😅
Effiethemom adresinde hamileliğimin 3. Ayında bir yazı yazmıştım. Güncel durumumum şu; 1 kutu lierac ayrıca 1 kutu mustela bitirdim. Dokusunu faha çok beğendiğim için 2. Paket mustelamı aldım devam ediyorum..hiç çatlağım yok şükür🙏 38. Haftadayım
Svg2345 Herkes memnun görünüyor yorumlara da baktım başka ürün aramaya gerek yok sanırım teşekkürler 😊
Svg2345 Lierac büyük boy indirimde şuan trendyolda aldım hemen kaçırmayın kızlar alacak olan varsa küçük boy fiyatında nerdeyse 🙋🏼
Nurbl Ben bio oil aldım herkes memnun olduğunu söylemişti yorumlara bakarak aldım kullanmaya başladım trendyolda 70₺
Hope8 Svg2345 ben hiçbişey kullanmıyorum Allaha şükür şimdiye kadar bişey olmadı 28+3 haftadayız genetik bence ne kullanılırsa kullanılsın bazen catır catır catlanıyo bu yapısal bişey benim ailemde kimse catlamamış 🤷🏻♀️
Burcuozcan91 Hope8 ilk hamileliğimde. Bende sizin gibi düşünüyordu. Aa çatlamadım diye sonra nemi oldu 37 haftalıkta vücudum rezil oldu bizimde genetik sanıyodum çatlayan olmayınca yani anlayacağınız genetikle ilgisi yok bu işin daha fazla geçmeden zaman başlayın derim
Burcuozcan91 Thsjdn geç kalmışsınız hemen başlayın her gece göğüslerinize bacak araların karnınıza sürün
Burcuozcan91 Svg2345 doğumuma 20 gün kaldı lierac kullandım sürekli ilk hamileliğimden kalan çatlak dışında çatlak oluşmadı kesinlikle lierac kullanın