mervoss Eceslh ulturasonda doktorlar da diyor 200 300 Gram oynayabilir ya fazla olabilir ya eksik diye
Eceslh mervoss keşke öyle oynamış olsa 500 600 oynamış çoğu kişinn 😂 o yüzden doğunca bakarm benim nasıl olcak az kaldı zaten
mervoss Eceslh 500 600 oynaması devlet hastahanelerinde bence özellerin cihazları daha iyi oldugu için daha yakı söylüyor
Eceslh mervoss yazanların çogu özelde bence bana söyleyen kişide özeldeydi.. bence cihazla alakalı değil yanılma payı o sonuçta cihaz otomatik ölçüm yapıyor
RuzgarsMommy Bizim aynı çıktı bende değişik çıkar diye bekliyordum 3.2 civarı demsiti doktor son kontrolde 3.280 doğdu oğlum
Minnak_annesi34 Eceslh 37 de ölctugunde 3600 olmustu zaten ters ve kilolu oldugunu icin sezeryan yapti 4 kilo 100 dogdu yani tuttu
2evlatannesi EceslhAllahım hayırlı sağlıklı almanı nasip etsin kucağına bende simdi 27+2 yim inşallah 38 haftayı görürüm ilk oglum 42 haftayı bulmuştu iki numara 36 bakalım bu ne olucak benim ücüde sezeryan 🙈
Betim Eceslh canım ultrasonda 3800 demişti doktor bebeğim 3900 doğdu boyuna da 48cm diyordu 53 cm oldu 😬kilo olarak fark oluşmadı benim boy olarak farklıydı
Bsraydin Betim bu sekilde uzun dogunca bebek hastane cikislari oluyor mu diye hep merak etmisimdir 😅 ya da 0 3 ay giysiler oluyordur ama dimi
CansuAbinik Eceslh Doktorların ultrasonda ölçtüğü rakamın 200 aşağısı 200 yukarısı olabilir diyolar hep. Birde bebiş doğduktan sonra ödemi falan atıyor. Önemli olan sağlık, kiloya çok takılmayıın. 🙏🏻 Bebişiniz sağlıklı sıhhatli olsun gerisi mühim değil 🥰
Betim Bsraydin hastane çıkışları oluyor hala 😎bi tanesi küçük geliyor tosun gibi maşallah 🙃🙃birinin boyu 52 cm miş doktor hep 48 diyordu söylediğim gibi olur herhalde diye almıştım o küçük geliyor işte 😎😎
Oozzee Eceslh ilk oğlumun ultrason ölçümü ve doğum kilosu neredeyse aynıydı; doktor “3200-3300” gibi doğar demişti, oğlum 3120 doğdu (bu arada oğlum planlı sezaryen tarihinden 4 gün önce doğdu)
gamzosgamzos Dilara_slm evet canım bizde sok olduk bi doğdu minnacık doktora nedenini sorduğumda pozisyonundan kaynaklı hatalı ölçüm olduğunu söyledi