Kaakkakakakak Reglime 13 gün var dün çok feci sağ kasık ağrım vardı bugün ağrı yok ama sırt ağrım var normalde ben kolay kolay böyle bı yerim ağrımaz 24′26′28 inde ilişkim oldu
Kahramankentli Kaakkakakakak Benim regle 10 gün kala kasık ve bel ağrım olmuştu şu an 10+3 günlük hamileyim 🤰
Esoo0698 Kaakkakakakak Benimde 10-12 hün vardı göğüslerim taş gibi oldu kasıklarım batıyordu reglm 2 gün geçince tes yaptım 14 haftalık hamişiim ☺️☺️
Minegkhn92 Kaakkakakakak beöde reglime 10 gün kala pembe lekelenmem ve kasık ağrılarm oldu 1 gecede aşırı terleyip uyanmıştm meğer hamileymişim 🥰 suan 20 haftalığız rabbim sanada nasib etsin 🤲🏻🍀
Ogrtmnanne2 Kaakkakakakak benim hiçbir belirtim olmamıştı 1-2 gün önce normal adet sancısı olmuştu o kadar
Kaakkakakakak Kahramankentli reglime 13 gün var dün bı kasık ağrım başladı gece sağ tarafta çok kötü oldum karnıma yayılır şekilde sabah kalktım biseyin yoktu ayağa kalkınca hafif ağrı oluyor bide sırtımda ağrı var belirti olabilirmi
Hilcan Benim reglim 4 gün geçti sırt ve bel ağrısı var. 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım yoksa hamile değilim reglim mi gecikecek anlamadım 🥺
Aishka Kaakkakakakak bende 10 gun kala kasik agrisi bawladi 5gun kala kahverengi lekelenme oldu. Reglime 4 gun var bekliyorum🤷♀️
Esoo0698 Kaakkakakakak En son ilişkiye göre hesaplanıyorsa 😂 Ben 2 gün önce birlikte olmuştum ama önceside var 1er gün arayla 😊
Kaakkakakakak Sevm 28 inde ilişkim oldu 29 unda ağrım başladı yumurtlama dün olduysa spermler 48″72 saat yaşayabiliyor şuan esim iş dolayısıyla yok ondan soruyorm sürekli
Sevm Kaakkakakakak evet eğer doğurganlık gününse bile değerlendirmiş olman çok iyi olmuş inşallah olur biran önce 🤲🏻
bebegim_28 Kaakkakakakak reglime 1 hafta vardı göğüs ağrım olmazdı göğüs ağrılarım başladı (daha önce 2 düşük yaptım 3 ye hamileyim çok tecrübeledim)kocama gıcık olmaya başlayınca dedim tmm bişey var adam ne dese batıyordu😁 hatta eşime sanırım bişeyler var dedim nerden bildin dedi sana gıcık oluyorum çünkü dedim😂😂
Kaakkakakakak bebegim_28 yumurtlama takibi yapmismiydin peki benim 13 günüm var dün gece sağ kasigim çok kotutdu bugünde sırtım velimde hafif ağrı var
bebegim_28 Kaakkakakakak daha önce ki gebeliklerimde ovulasyon kullanmıştım ikisinde de adetimden 1 hafta sonra yumurtlama görmüştüm bunda yeni kürtaj olunca korunuyorduk bi defalık kaçak ile hamile kaldım 😁😁 yine adetimden 1 hafta sonra olmuştu bu kaçak
Aishka Kaakkakakakak hatirlamiyorum ama adete 10 gun kala adet olacakmisim gibi kasik karin agrim oldu
Elifsena1 Kaakkakakakak hiç bi belirti olmadı herkeste olacak değil yada herkeste aynı belirti olmuyor