Ysmcn Hamileliğinin 15. 20 haftalarında kuru incir paket paket yiyordum şimdi 33 haftadayım geçti o sevdalar 🍼🤗
Hilalkrmzkn aemycarah teşekkür ederim ıhlamur içtim açrtık öksürmekten karnım acımaya başladı bişeyler içmek zorunda hissettim kendimi
ggmom Ben her gun bir bardak suda bir kuru inciri biraz kaynatip suyunu icip kendini yiyorum bu sayede artik demir ilaci kullanmiyorum kabizligim da bitti
y_tunc Hilalkrmzkn canım bunu doktoruna sor mutlaka cunkı yeşil cayı dahı önermiyor cogu doktor bende bı ara rahatsızlasınca ıhlamur ıceyim demiştim asla ıcme dedi sıcak suya biraz limon sık bırazda bal koy öyle dene ıyı gelır
y_tunc Nss incir bebege kilo aldırırmıs canım yıye bılırsın ama unutma herseyın fazlasıda yarardan cok zarar yapar
cocukgelisimcianne_ Gebelikte düşük tehlikesi var ise incir tüketilmiyor diye biliyorum ben 🤷♀️ Diyetisyenim de incir , maydanoz tarçın mesela bu üçünden uzak durmamı söylemişti
Destina16 Hilalkrmzkn canım sirke ile boğazına gargara yap ve burnuna sirkeli su çek sürekli ilaç fazla kullanmamaya çalış doktorumla mutlaka görüş ben her sabah çok az sirke ve bir bardak su ile gargara yapıp burnunu temizliyorum viruste var zaten korunmasız gerek Rabbim.sifa versin inşallah tez zamanda
Selcankokalan Songul-94 İçerisinde çokyüksek oranda şeker bulunduruyor gebelik iekeriniz varsa dikkatli yemelisiniz
Eliffefee 2-3 gün önce aldım ilk defa yedim bu yıl 🥰 nasıl özlemişim acaba reçelini nasıl yaparım bileniniz varmı?
Selcankokalan Songul-94 Bende de şeker çıkmadı çok seviyorum ben de bir oturulta bir kilo yesem yerim bu ara incirler güzelleştiköe ben de kontrolden çıkmaktan korkuyorum kendimi tutuyorum 😂😂
Shr1530 HappyMom hamileliğim ilk dönemlerinde kilo kilo erik yerdim şimdi incir aşeriyorum resmen bildiğim kadarıyla anne sütünü artırıyormuş
galyaaydin12 Kızlar doktor bana bebeğim altıncı haftaya girince kalp atışına bakacaz sizce 6 haftada kalp atışı duyan var mı