Ozgenergis Hanımlar gebelik mantarı denilen şeyi yaşıyorum sanırım salı günü doktora gitcem ama aynı sıkıntıyı yaşayıp ilaç kullanan varmı ilişkiden sonra çok fazla yanma hissediyorum yaşayan varmı acaba hiç
Nargiss Ozgenergis aff edersiniz yukarisimi kawiniyor oranizin.Bende ayni durumdayim.Bana wam yazdi.Vajinama koyuyorum.Isterseniz adini yazayim.
7412001 Ozgenergis bende aynı durumdayım hatta ki mantar tüm vücuduma yayılmış karnım ve bacaklarımı koparcak derecede kaşınıyorum ta ki doktora gidene kadar şase ilaç verdi suya katılan krem kullanıyrm birde fitil çok iyi geldi hemen geçti kaşıntım ama benm vajina değil bacaklarm ve karnm kaşınıyodu ihmal etme hemen git
Deletedmom417 Ozgenergis bende vardı bu aralar iyiyim şükür 🤢 kaşıntı yanma ilişkide ağrı vs fitil ve krem verdi dr kullandım iyi geldi hala arada kaşıntı yanma oluyor temelli kurtulamadım sirkeyi suyla seyreltip alt tarafını yıka dedi burdaki arkadaşlar denemdim bu aralar denesem.iyi olucak🤷
Merkem Ozgenergis benimde oldu akıntı kaşıntı doktor fitil ve krem verdi kullandım bir hafta sonra tekrar oldu yarın gidince söyliycem insan duramıyor çok zor bebeğe zararlı mı o da aklıma takılıyor 🤷🏻♀️
Ozgenergis Nargiss bende hiç kaşıntı yok beraberlikden sonra içimde yanma hissediyorum sanki internette mantar dio ama bilemiyorum tam :/
Ozgenergis 7412001 bendw hiç kaşımtı yok sadece berbaerlikden sonra yanma var içimde bi saat sürüyor yanma ama kaşıntı hiç yok cok şükür
Nargiss Ozgenergis ha onda bilmiyorum bizde beraberlikden once sonra diyil.Birde bire kawinmaya bawladi wukur gecdi doktor ilac verdikden sonra.
annecikk_ Ozgenergis bendede oyle basladi ilk basta iliskiden sonra yanma oluyodu.. Suan kasinti yanma akinti hepsi var iliski yok🙊😂 O zamanlar esime yapmayalim dedigimde zoruna gidiyo du simdi de bekliyo oyle gecmesini cezali. 😝
7412001 Ozgenergis bizde beraberlik olmadığı için bilmiyorum ama doktor eşime de merhem verdi beraber oluyrz sandı benm 1 aydır var çok ihmal ettiğim için vücuduma yayıldı
Balsevgi Merkem ben sormuştum Dr a bebeğe zararı yokmuş normal doğuma da engel değil. Ama doğum yaparken vajinan yırtılabilir dedi hassaslaştırdığı için
Balsevgi Ozgenergis yanma kaşıntı peynir kesiği gibi akıntınız varsa mantar dır. Ben çok kullandım fitil krem ama geçmiyor. Şimdi son zamanlarımdayım bu sefer daha etkili bir fitil ve krem verdi Dr m sanki işe yarıyor gibi Bkalım İnş kurtulurum temelli
Merkem Balsevgi bende sordum nadirde olsa düşüğe erken doğuma sebep olabiliyor dedi ama 9 ay boyunca tekrarlayana gebeler var dedi tekrar fitil krem verdi bakalım inşallah fayda eder rahatsız edici bir durum 😕
elif-35 Benim 7 . Ayına kadar akıntım vardı doktor sıkıntı yok dedi normal akıntı ama 7. Ayda idrarda lökosit epitel hücre göründü 12-15 .değerinde.buda vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonu demekmiş .sonra antibiyotik verdi .iki tane .bir tane de fitil verdi.ben ilaç konusunda pimpirikliyim.netten araştırdım . antibiyotiklerden birinin recetesinde yani orjinal prospektüsunde hamilelikte kullanılması önerilmez yazıyor .altında da hamilelik döneminde doktor onermeden kullanılmaz yazıyor .ama şöyleki eczaneden aldığım ilaç in kendi kutusunda bu yazmıyor .şaşırdım ve kullanmadım.kendimce doğal yollara başvurdum .gece iç çamaşırı giymeden yatıyorum.7. ay bitti ilişkiyi bitirdik.ve çok su içiyorum .şu an akıntım azalmış durumda ama tabi iltihap veya mantarı bir hafta sonraki kontrol de anlicaz ne olduğunu.insallah geçmiştir.
annecikk_ Ozgenergis hic bisey 🤷🏻♀️☹️ Doktorum enfeksyondan suphelendi idrar tahlili yapalim dedi onuda ilacida vermedi.. 6 haftadir bekliyorum oyle.. Haftaya kontrrolum var bakalim ne diycek yine