1cnr1hrm Kadrr merhaba,biraz erken sanki benim daha geç olmuştu, kontrole gittiginizde doktorunuza belirtin, magnezyum eksikliği yapıyor,ilac kullanıyorsunuz onun icin iyi geliyor.Muz ve soda magnezyum eksikliğini gideriyor aklınızda olsun 😊
Selma_brn Kadrr Bende 14+5 haftalığım hem kalçam hemde belimde krap ağrı var ve 10 haftalıkken falan başladı dün akşam adım bile atamaz hale geldim o derece oluyor 😔
Havagul Çok erken bencede 🤷♀️ doktoruna söylemelisin Bi sıkıntı yoksa magnezyum verip geçiyorlar bende de var aynı sıkıntı ama benim 17. Haftada faln başlamıştı
Kadrr Bencede çok erken tedirgin oldum bnde biraz bir haftadır devam ediyor 🤷♀️ Magnezyum eksiliği olabilir dediğiniz gibi bide cinsiyetle alakalı olabilir diyorlar kız kalçadan erkek belden vurur diyolar sağlıklı olsunda 🙏
Aysegulylmz Kadrr ben 30. Haftadaym bacak kramplarm oluyor doktor magnezyum verdi ama sekrli geldi tiksindim icmedim en iyisi tansiyon sorununuz yoksa gunde bir tane Maden suyu ile muz tuketin ciddi anlamda fayda sağlıyor magnezyum eksigini tammlyor. Gecmis olsunn :)
Ezgi-ceren Ben de 33 haftalığım ayaklarıma 1-2 haftadır kramp giriyor. Hamilelikten değil de genel olarak bir dolaşım probleminiz olabilir mi? Çünkü ben bundan yıllar önce bekarken bir ara çok kramp girerdi bacaklarıma uykudan acıyla uyandığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı hatırlamıyorum 😅 bir dönem olup geçmişti sanırım bir eksiklikten kaynaklanıyor.
Busraata33 Kadrr benimde erken basladi 9haftalik felankeb şimdi kitleniyor kalçam yürüyemiyorum sol bacagim cok ağrıyor 32.haftadayiz zor bi durum