Mavilibulut Simaa hiç öyle bir şey duymadım öyle bir şey olsa doktorlar zaten uyarırdi ben yıllardır ilaç kullanıyorum lustral de kullandim önceden ama öyle bir bilgi yok canım sadece panik atağı olanlar kafeinli icecekler icmemeli ben de zaten içmiyorum
Simaa Mavilibulut yani bu besinleri tuketmemde bi sakinca yok demi lustrali kullanirken siz tukettiniz mi beni direk panik tuttu okuyunca 😞
Mavilibulut Simaa tukettim tabikide canım hiçbir sıkıntı olmadı bilgileri internetten değilde bizzat doktoruna sor internette bilgi kirliliği çok malesef kendini üzme 🌸
Simaa Mavilibulut aslinda doktora sordum oda oyle sacmalik mi olur dedi bakma internete dedi ama iste panik bozuklugu sonucta o yuzden kullananlardan da ogrenmek istedimm cok tesekkur ederim icimi rahatlattin Allah razi olsun 🤲❤
Mavilibulut Simaa seni çok iyi anlıyorum canım bende bir seye takılıp şüpheye düşünce netlestirmek istiyorum. Ama ayni dertten muzdarip biri olarak gönlüm ferah olsun🌸 rica ederim Rabbim bizlere sağlık nasıp etsin insaAllah🌸🤲🏻