imran06 18+2 haftalik hamileyim 5 yasinda bide oglum var sali gününden beri hastaydim elim kolum kalkmiyordu persembe gunu esimin israri uzerine muayene oldum tedbir amacli test yapildi poztiif geldi bugun aradilar ama semptomlarim azaldi bugun ayakdayim atesim hic olmadi daha da kotu olmam demi kızlar oğlumda bugün ateşlendi sanırım onada geçmiş evde neler yapabiliriz
Reysare imran06 canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ıhlamur da içebilirsin gebeliğe herhangi bir zararı yok ben de içiyorum ama senin için rahat etmesi için doktoruna mutlaka danış habersiz birşey yiyip içme herkesin hamileliği bir değil sonuçta 😘
Suna1 imran06 geçmiş olsun kuzum bende evde atlattım limon kaynat iç nane limon kaynat limonu sadde sık suyla az karıştır iç tuzlu suyla gargara yap soğan sarımsak bol koy yemeklerine ve yemeklerin yanında ye inşallah atlatırsınız benim görümcemde 11 aylık bebeği vardı emziriyodu onada bulaştı beraber atlattılar bişey olmaz Allah’ın izniyle atlatırsın
2148 Cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin, evde olan herkes için geçerli yoğurt içine az limon damlat yiyin,ikinci tuzlu su ile bol bol gargara hatta varsa ada çayı mutlaka günde en az iki fincan demleyip için 3,4 güne hiç bir şeyiniz kalmaz
sukayhanacar 2148 adaçayı ? gebelikte adaçayı tüketilmez hele ki kendi başına doktoruna danışmadan. size bişey olmamış olabilir ama başkasına olmıcak anlamına gelmez
2148 Alfabeta canım bende 24 haftalik hamileyim ve 12.haftadan itibaren düşük tehlikem vardı ama dr bitki çaylarını abartmamak şartı ile içebilirsin demişti iki gün önce bile boğazım az ağırdı diye içtim rabbime şükür bir şey olmadı,rabbime emanet ediyorum
Alfabeta 2148 allah korusunn herkes sağlıkla kucagına alsın inşallah. Ben hep bitki çaylarını zararlı diye biliyorum zencefil hariç ondan dedim canım. Doktorun önerdiyse tabi iç
imran06 Adaçayını doktorum tavsiye etmemişti ama sürekli limonlu su içiyorum ciğerlere inmesi kaç gün sürüyor ki
Edaerkan imran06 imran06 hangi hastaneye gidiyorsunuz kadın doğum doktorunuz mu tavsiye etti adaçayını
Elvanay Kayınvalidem pozitif çıktı bizde ailecek karantinadayız fakat ateş olmayınca test bile yapmadılar ..ateşiniz 38 olunca gelin dediler.oysaki kayinvalidemle temasimiz olmuştu Allah sonumuzu hayır etsin
Okaanipek imran06 bende de halsizlik ve mide bulantısı var acaba olabilir miyim diye düşünüyorum sizde belirti olarak sadece halsizlik mi vardı
imran06 Okaanipek Ilk halsizlik boğaz yanması vardı ikinci gün hafif öksürük göğüs ve sırt agrım oldu sırtımı yastığa koyamadim baş ağrısı akşama kadar geçmedi halsizlik kaldı bugünde koku ve tat kaybı basladi
Derya1231 imran06 aynı belirtiler bende de oldu 14 gun oldu yavastan tatlı ekşiyi ayırt edebılıyorum koku hala yok