deletedmom01 Ozlemr benim doktorum bisey demedi zaten göbeginde yok zayıf hamile kaldigin için galiba dedi bisey demedi hic.
Naciye89 Ozlemr Ozlemr aa 12 kg cok iyi bence doguma kadar da üc dort kilo daha alırsınız cok ideal onceki kilonuza gore mi kızıyor acaba doktorunuz
Naciye89 Soraya 😊hafta içi işe gidip geliyorum haftasonu da ev işleri😬 yoga yapamam sanrım haftada bir iki gün ancak cıkabiliyorum yürüyüse😊😊umarım bundan sonrasında dikkat edebilirm 😘
Soraya Naciye89 Ben cigerlerimi iyi kullanamadığım için yogaya çok önceden başlamıştım.ustune hamile kalınca bir süre ara verdim.gel sen beni dinle 45' simart kendini.hem belin guclensin hemde doğru nefes almayı öğren. Ev işlerinize savsakla ven bütün işi eşime devrettim Sadece çamaşır yıkama ve asma işi bende o kötü aşıp renkleri karıştırıyor 😂
Asdffghjjk Soraya benim de 21. Haftam 7 kilo aldım. Doktor çok fazla falan demedi ama ben çok zayıftım 44 kiloydum şu an iyiyim 😄
Soraya Asdffghjjk itiraf ediyorum benim hekimim oldukça efemine bir gay 🙈 şişman kadın sevmiyor.kendisi çok bakımlı bilirsiniz vardır böyle tipler. Her şeyi kusursuz sever onlar 🤣🤣🤣
Ozlemr Naciye89 aynen önceki kilomdan dolayı kızıyor 90 ile hamile kalmıştım. Diyetisyene git diyor doktorum ama ben gitmek istemiyorum zaten 4 haftam kaldı diyet yapmakla falan uğraşmak istemiyorum sonuçta her gün mü hamile kalıcam bi huzur yok 😂
Fidashka 19 haftaya kadar toplam 2 kilo almıştım,iyi gidiyorum diye seviniyodum.şimdi 22 haftadayız ve 19dan 22e kadar 2 kilo daha almışım😫 Yani 22 haftada 4 kilo aldım
matruskaa Soraya kuzum ben normal yemeklere tuzumu atıyorum ama turşudur ya da tuzlu peynirlerden kaçınıyorum ödemim yok şu an ama son günlerde olabilir sıcakta çok kalınca şişiyorum biraz ellerim ayaklarım
Hemsireanne35 32+1 de 4 buçuk kilo aldım yiyorum da ama almayınca bizde doktora sorduk bünyeye bağlı derdi Bebek iyi o yüzden sorun yok az ya da çok alması dedi annem iki hamilelikte de çok almış çok çatlamış preeklampsi olmuş hatta ama çok şükür bende olmadı ☺
Sevde123 Soraya evet çok kolay kilo verebiliyorum ama birde emzirme süreci olacak Ozaman da ayy sütüm çok olsun şunu da yiyeyim diyip duba gibi olurum galiba😭anne olacaz evt ama fit anne olmayı tercih ederim 😛😂
Tugcesahin11 Soraya daha 4. Ayımdayım 1 buçuk kilo aldım bu aydan sonra sanırım başlıyomuş kilo alımı 🙈🙈