Aysemerve Merhabalar hanımlar. Aranızda suda dogum yapan var mı artıları eksileri nelerdir ?. Önerir misiniz ?. Yaptırmak isteyenler memleketlerinde fiyatları nelerdir acaba ? 😊
Mirazannesi Aysemerve Konya’da evde suda doğum yaptırıyorlar fiyatı 3.500 bende araştırıyorum suda doğumu
Edizhanmom Aslında suda Doğumu öneren çok doktor yok iyi araştırmak lazım. Çünkü su steril kalmıyor kanama vs ile bebek temiz suya çıkıp gelmiş olmuyor ve enfeksiyon riskini de artırıyor
Aysemerve Edizhanmom ya evet öyle diyen de var ama kesi yırtık daha az öneririm diyen de var bilemiyorum 🤷🏼♀️
S-r-p Ben de suda doğum istiyordum ama çok derin araştırdım bebek tam takip edilemiyor kalp atışları filan suda olduğumuz için makineye bağlı olamıyoruz bi de enfeksiyon riski yüksek oluyormuş ben o yüzden vazgeçtim
Aysemerve S-r-p öyle mi bende daha doktoruma sormadım düşünüyordum ama enfeksiyon riski gerçekten ciddi bı durum. Teşekkür ederim
S-r-p Aysemerve yani bunu destekleyen doktor bu kadar açık anlatır mı bilmiyorum ama ben bi kaç doktorla görüştüm böyle dedi destekleyen etik açıdan bunu diyen de var paraya bakıp demeyen de var
Domatesimm Bence yeni çıkan bir şey için hiç kendinizi riske atmaya değmez. Merak edip araştırdım ben de karşı olan doktor epey fazla. 🤷🏻♀️