maria12 Kızlar 6 haftalık hamileyim. Arada bir ateşim çıkıyor üşüyorum. Hamilelikte oluyor mu hasta mıyım acaba? Başka bir hastalık belirtim yok. Ateşim çıkınca halsiz oluyorum kısa zamanda geçiyor ama zorluyor beni her gün oluyor
ilknrkraa maria12 arada sırada geceleri bana da oluyor ateş basması bazen de üşüme. Neden bilmiyorum ama. 7+3um bende bir haftadır bel ve aşırı halsizlik uykusuzluk var. Öyle böyle değil. Neyse ben de burda durayım 👏😊
Nur1126 maria12 canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızı hamilelikte ateş iyi söylenmez yüksek ateş bebeğe zararı dokunabilir iç ateş diye birşey var ateşiniz çıkınca düşürmeye çalışın ılık dış alın bol su için vücudunuzu ıslatın birde enfeksiyon testlerine baktırdınız mı ?
maria12 ilknrkraa benim ateş basması gibi değil de ateşim çıkıyor ve üşüyorum haliyle. Ateş çıkınca da huzursuz oluyorum çok zor geçiyor bu dönem sanki ☹️
maria12 Nur1126 çok teşekkür ederim canım çok uzun sürmüyor mesela 5-10 dakika ama ara ara oluyor. Hayır onlara bakılmadı diğer testlere bakıldı ama 2 hafta sonra randevum var doktora söyleyeyim en iyisi ☹️ İnşallah bir şey olmaz
Nur1126 maria12 olmaz korkutma kendini bebeğin organ gelişimini çok etkiliyor diye biliyorum ben sen ateşini olması gereken derece tut birşey olmaz allahın izniyle yükselirse düşürmeye bak sen
Nur1126 maria12 çok dikkat et ama korkma stres yapma birşeycik olmaz ben areşler içşnde yandım ilk haftalarımda bilmiyordum yataktan bile kalkamadım hamile olduğumu bilmiyordum
Nur1126 maria12 hıı olabilir şüpelenmiş olabilir bak bence biraz daha bekle sen eğer değişiklikler olursa covid belirtileri başlarsa hemen bi test verirsin. Peki var mı covid belirtileri ?
maria12 Nur1126 hayır hiç yok hastaneye de gittim 36.8 çıktı. Doktor bi serum yazdı devam ederse kadın doğuma görün belki başka şeyden kanaklanıyordur dedi
Nur1126 maria12 ya hamileliğin ilk zamnlarında da olur sonuöta adet olamıyorsun bi ateş olabilir hemen endişelenme stres yapma
Nur1126 maria12 stres asıl en büyük düşmanın ateşten bişi olmaz da stresten olur bunu unutma sakın defiğim gibi evde ateşini dengele baktın corona etkileri varsa test verirsin bence yoktur hiç kafana takma
Nur1126 maria12 ne demek bir sıkıntın olursa kesin yaz herşekilde yardımcı olmaya çalışırım 🤗🤗 ne yaşarsan yaşa o bebeişin hisseder stres yapma sakın 😚