Öncelikle bu forum’u geçen sene bebeğimin kalbi durunca görmüştüm kürtaj sonrası baya bilgi edindim.. Daha sonrasında hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyordum, hamile kalsam bile hep aynı sıkıntı ile karşılaşıcam sanmıştım.. Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren 9 ay bana çok zorlu geçti sürekli bir sıkıntı olacak korkusu ile doktorların kapısında yattım diyebilirim zaten hareketlerini hissedene kadar hep acaba iyi midir diye düşünmekten kafayı yemiş durumdaydım.. Doktorum 19. Haftadan sonra erken doğum riskin var dedi bu sefer başka bir panik başladı bir gün bittiği zaman hadi kızım bir günümüz daha geçti dayan diye diye 35. Haftaya geldik bebek kanala girdi dedi doktor dedim fazla dayanmaz 1 2 güne gelir bu ama dayandı benim minik kızım 🙏🌸 37+4 olduğumuz gece sancı girdi çok ağır bi regl ağrısı gibiydi tuvalete gittiğim zaman çok çok az gelmiş kanla karşılaştım hem artık zaman geldi diye mutlu oldum hem korktum.. Hastanede nst çekildi sancılar hat safhada çıktı e birde gelen kan nedeni ile hemen doğuma alındım. (Sezeryan doğum yapacaktım kan pıhtılaşmam olduğu için) ben bu tarz durumlardan çok korkan biriyimdir ameliyathaneye girince ben vazgeçtim diyip kaçmak istedim.. Tabi paşa paşa yattım masaya 🙄 sezeryan sonrasını öcü gibi anlatanları çok dinlemeyin normal doğumdan korkuyorsanız ya da mecburen sezeryan olacaksanız hiç tereddüt etmeyin evet ameliyat sonrası ağrılar oluyor olmuyor diyemem hele ilk yürütme zamanı ben bi daha yürüyemem diyorsunuz ama ben sezeryan olalı 48 saat bile olmadı kalkabiliyorum kendi başıma yürüyorum evet hala bebeğimi kendim kucağıma alamıyorum ama inanıyorum ki o da yakın 🌸 çok uzun ve karışık anlattım farkındayım ama kan pıhtılaşması olan ve kayıp yaşamış olan anneler umutsuzluğa düşmeyin diye en başında yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.. Ben şimdi minik kızımı büyütmek için günleri geçiricem rabbim de isteyen herkese nasip etsin ve hamile olan herkese bu mutluluğu yaşatsın 🙏😇