Eslina175 Slm kizlar yumurtlama gunu hamile kalirsan erkek diger gunlerde kalirsan kız diyorlar .Nezaman hamile kaldigini bilen ve tutan varmi aranizda??
Aleyim_44 Eslina175 şurada bekliyim bende bende yumurtlama gününde korunmasız ilişkiyle hamile kaldım 1kızım var birde oğlum olsun istiyorum ilk gebeliğimde yaşadığım belirtilerle bu gebeliğimde yaşadığım belirtiler aynı değil acaba cinsiyet fark ettiriyomu
EB1661 Eslina175 böyle bişey olduğunu bilmiyodum açıkcası ovulasyonla takip ile yumurtlama gününde kaldım çok şükür erkek dediler değişmezse 😅
Eslina175 EB1661 varmis cnm bilimsel aciklamasida var hatta.Teorilere felan pek inanmiyorum ama buna inaniyorum acikcasi .
Deletedmom417 Eslina175 bende yumurtlama gününde kalmışım heralde tarihler o günü gösteriyor 🙈 kızım olucak allah izin verirse 😊
Bahar_N Yumurtlama gününde kaldım kızım olacak inşallah …bende tam tersi biliyorum yumurtlamada kız diğer günler erkek diye
daisybebek Eslina175 hiç alakası yok yumurtlama günümde hamile kaldım ve kızım olacak Allahın izniyle