Deletedmom05 Kızlar benim normal Doğuma bi engelim yok, yaşım boyum Rahim vs herşey elverişli ama korkum yüzünden seZeryan düşünüyorum. Doktoruma sezeryan istesem dedim oda sen kendin karar veremezsin eşinin de onaylayıp imzalaması lazım dedi. Neden? Anlayamadım
Handemre Deletedmom05 ilk kez duyuyorum canım bende öyle olucam kısmetse ama doktorum bana böyle bşy söylemedi bile bir doktorun bunu çok ölümcül bir ameliyatmış gibi izin filan demeside ayrıca çok garip geldi. İnsanı iyice korkutur
Soraya Deletedmom05 caydırıcı olması için. Bu pek tavsiye edilen bir durum değil. Belki esin seni kararından döndürür diye umut etmiş olmalı. Yoksa yasal bir prosedüre dayanmıyor.ama bi saniye tr de artan sezaryenler sebebiyle bu iş kontrol altına alınmıştı.belkide olası bir soruşturmada kendini müdafa edebilmesi içindir.hakli olarak.nihayetinde normal doğum için her şey uygun.hangi hastane orası? Ya sezeryanler ile çok dikkat çekmiş bir yer Yada normal doğumlarıyla övünen Malumun ortada hiç bir gerekçe yokken sezeryan ile dogurtmak isteyen hekimlerde var. Çünkü hekimler prim usulü kazanıyor. 2-3 bin kadar çıplak bir maas + prim Sezeryanler cerrahi işlem sayıldığından daha fazla kazanıyorlar.
Deletedmom05 Handemre 👍🏻😀 bende onu anlamadım cnm zaten. Tamam eşim ama, izin onay çocuk gibi. Kararlarımı kendim verebilecek yaştayım ki anne oluyorum. İllaki bıçak riski var ama korkutucu...
Deletedmom05 Homozigotmutant Ya tabii ki ben nasıl rahat hissedeceksem eşim onu kabul eder zaten bana da oldukça saçma geldi. Hani vasat bi hastane de değil. Özel gayet iyi bi hastane. Neye dayanarak ki bu imza felan
Handemre Deletedmom05 diyelim ki eşin izin vermiyor sende korkuyorsun ne olacak ?? Zorla normal doğumamı sokacak seni ben olsaydım doktor değişikliğine giderdim ztn korkum var bide siz gerdiniz diyerek
Handemre Deletedmom05 birde hangi hastane merak ettim çünkü bende araştırıyorum bari o varsa listemde hemen çıkarayım
Deletedmom05 Handemre Doktor herkesçe bilinen memnun kalınan bi doktor. Bi şikayet duymadım daha . Aynı şehirde miyiz ki?
Deletedmom05 Soraya Doğru diyorsun canım olabilir işlerine gelir ama korkumu yenemedim. Rüyalarımda hep normal doğururken öldüğümü görüyorum psikolojik olarak cidden hazır değilim