Zekiye_79 Ben üç gün önce hissetmeye başladım sanki içimde bir şeyler kopuyor tabi Uzanınca ardarda oluyor çok net hissediyorum elimi karnıma koysam ### da koymasam da çok net hissediyorum 😍
Snszasla Zekiye_79 çok güzel bi duygu gerçekten bende elimi koyunca vurduğu zaman çok hoşuma gidiyor 🥰💙
Sevendays Zekiye_79 bnde doğurunca en cok o hareketlerini ozluorum harila bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Snszasla Zekiye_79 tekme atıyor benimki direk 🥰kayma filan hissetmiyorum daha 🐣 en son gördüğüm de yüz üstü yatıyordu en çok ne şekilde olduğunu merak ediyorum içim de resmen keyif yapıyor 😀💙
Nurbl Snszasla benimde direk tekme atıyor kayma olmuyor 15 haftalıktan beri hergün hissediyorum çok güzel ❤️❤️
Zekiye_79 Snszasla Benimkide tekme atıyor kayma falan değil bazı elimi karnıma koymadan hissediyorum bazen de bir karnına koyunca elimi pAt diye Vuruyor hissediyorum 😀😀😀
Snszasla Zekiye_79 😀 bazen hareket etmeyince bilerek sırt üzeri Uzanıyorum elimle dürtüyorum elimi de karnıma koyuyorum vurunca rahatlıyorum 😀🤭evet biliyorum uyuyor ama napim bende merak ediyorum korkuyorum vurmadıgında 🤭🐣anne olmak böyle birşeymiş demekki 😀
Zekiye_79 Snszasla Ben de öyle yapıyorum ama bazen işe yaramıyor beyimiz canı isteyince tekme atıyor 😅😍sizinki kaç haftalık
Snszasla Zekiye_79 😀😀 20+4 olduk benimki eskiye göre daha iyi vuruyor inşallah hep böyle vurur 🤭sen kaç haftalıksın canım
Zekiye_79 Snszasla 20 hafta İki günlük olduk son adet tarihim 4 Nisan peki senin son adet Tarihin kaç
Snszasla Zekiye_79 8 nisan canım ama ultrasonda deşiyor sürekli mesela en başlarda 3 gün öne geçmişti şimdi geri düştü tam günü gününe gitmiyor ultrasonda