Mehtapakgl Merhaba kızlar, umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur. Biz bugün tam 15+0 olduk. Kafamda bir kaç soru var ? Bebeğini hisseden oldu mu? ( ilk gebeliği olanlar ikincide daha erken hissediliyor diye biliyorum ) Gün içinde karnınızın her yeri yumuşuyor mu?(mesela uzandığımda sert ayağa kalkınca bazen yumuşak olunca korkuyor insan… 😘 tecrübeleriniz neler…
forever23 Mehtapakgl benim daha göbeğim belli olmuyor 15+4 bizde çok çok az göbeğim hiç dikkat etmedim sert mi yumuşak mı😊
Amina93 Mehtapakgl 31.5 haftalik wuan ilk hamileliyim ve ilk defe 20haftada hiss etmeye bawladim karnimin sertliyide 29 haftamda fark etdim bazen yumuwuyo bazen sert oluyo dr normal dedi korkulcak biwey yok yani
MYstryy Mehtapakgl bende 15 haftalgm 2.gebeligim ara ara kasiklards degisik.bi hareketlenme oluyor ama bebek harekefidegildir ya bagrsak hareketi falan heralde cunku ilk gebelikte 17. Haftada net hissetmistm bebek hareketi oldugunu 😊
Mehtapakgl forever23 ben zayıf olmama rağmen göbeğim vardı, Bende biraz çıktı. Acaba göbek yağlarımın yumuşaklığımı başka bişi mi bilemiyorum 😁
Seyas Bende 15 haftamdayim kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sizde de oluyor mu özellikle sağ kasigim bı anda giriyor bir kaç dakika sonra geciyor
Mehtapakgl Seyas ya bende şöyle oluyor böyle aniden kalkınca bir kaç saniye süren bir ağrı hapşırınca falan oluyor normalde yok. Acaba enfeksiyon olmuş olabilir
Mehtapakgl forever23 benim yarın randevum var 11+4 de erkek dedi. Bakanlı yarın ne dicek randevum var. 😁
Mehtapakgl MYstryy maşallah, bakalım ne zaman hissedeceğim ben. Çok sabırsızlanıyorum 🤗 arada bende de bağırsaklarda bişi oluyor ama bende bebek olduğunu düşünmüyorum
nazlibaharim Benim de 15+2 şuanda karnımın kocamanlığından başka bir fark yok 😄 bazen orda mı acaba diye tereddüte kapılıyorum :) hareketlerini hissedeceğim zamanların gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş☺️
Mehtapakgl nazlibaharim 😁 benimde karnım şiş ama ben zaten biraz göbekliydim. Gerçekten hissetmek istiyorum. Acaba orda mi diye iyi mi diye hep merak 😁