berra227 Kızlar pendik medipolde doğum yapanlar.. dogumhaneye eş veya anne vs alınıyor mu ? Birde bebek ilk doğduğun da yıkanıyor mu hastanede lütfen bilenler den cevap bekliyorum
RhNinaL berra227 merhaba ben 54 gün önce normal doğum yaptım kimseyi almıyorlar doğum haneye ama sezeryanda bilmiyorum bebeği yıkamıyorlar ve ziyaretçi çok yakınlar geliyor çok abartmadan zor durumda bırakmazsanız fazla kalabalık halinde olmaz ise kısa ve az kişi olarak birşey demiyorlar
SumeyraSS Bunları ben de merak ediyorum. Bi de ziyaretçi almıyorlar diyorlardı ama geçen instagramda medipolde doğum yapan biri paylaşmış yakın zamanda, 4-5 kişi vardı odada resmen.
132025 SumeyraSS doğum yaptıktan sonra alıyorlar arkadaşım doğurdu 15güm önce doğumdan sonra yakınlarını almışlar odaya
Deleted5544 ben sezeryan oldum eş alınmıyor refakatcı iki kişi kalabiliyor ama biz eşimle kaldık bebeği eğer kakalı doğmadıysa yıkamıyorlar ziyaretci olarak arkadasım gelmisti bir sey demediler ama çok gelen giden olursa sıkıntı cıkarabilirler bence