67380ipek Methaba kkzlar böyle post çok açtm biliyorm ama bnm gibi başından beri bebeği az hareketli varmı😭🙄merak edyrm bazen hissetmyrm bile
MYstryy 67380ipek plesantasi nerde bebegin ? Bazen plesantanin bulundugu yerden kaynaklı bebek hareket etsede anne hissedemeyebiliyor
Miniginannesiiii1111 67380ipek pozisyon kaynaklı olabilir 30dan sonra hareketleri düzene biniyor zaten 30a gireceksiniz korkmayın bence genede doktoruna danış ama her bebek farklıdır belki sizinkisi uykucudur😇
ZelihaYusuf Bende 30. Haftadayım çok nadir hareket ediyor sürekli ultrasona girmek istiyorum napıyor neden oynamıyor diye
SKelebek 29+4 olduk bu sabah kasığıma doğru dayanamayacağım bir ağrı yada kramp girdi sizce sebebi ne olabilir
SKelebek 67380ipek yani mesela bu sabah ağlayacağım kadar nefesim kesildi sancıdan değerlerimin iyi olduğunu söylemişti aslında ama birkaç kere oldu böyle
Eha1 67380ipek tam hatrlamasam da altı aydan sonra ama USG de hep normaldi o yüzden çok takmadım şuan bile bazen aşırı hareketli bazen de hiç kıpırdamıyor dogumuma az kaldı
SKelebek 67380ipek doktora gitmemi bekliyormuş :) maşallah düzeldi .. fakat dün çok yoruldum. Bugün hareketlenmez belki onu takip ediyorum