durununannesii Tgcaltn ben benn kahvaltıdan sonra uyumamak için resmen direniyorum sonra yenik düşüyorum 🥺
Elf12 Tgcaltn Aynen öyle canım sürekli uyku hali her yemek sonrası bi uyku hali elimi kolumu kaldıramıyorum gün içerisinde bir halsizlikte oluyor 🐣
ftma__47 Ben Ben Ben😁Sürekli Uykum Geliyor Akşam 9 en geç 10 oldu mu uyuyorum sabah da 6 ila 8 arasi ayakta oluyorum🤣
Huri54 ftma__47 ay sabahın köründe uyanıyorum bende 🙄 uykumu da almış oluyorum ya hep böyle mi gidecek kaçıncı hafta senin
ftma__47 Huri54 6+4 umarim geçer oğlum 3 yaşinda onda mide yanmasi afedersin kusma dahi yaşamadim çok rahat geçti bunda çok skntılı
MYstryy Tgcaltn bende 15 haftalgm gun icinde surekli uykulu haldeym gecede yatamiyorum 2 3 anca sonra uyusamda erken kalkiyorum gun icinde surekli uyuyorum nedense
Huri54 Tgcaltn bulantı var mı sende başladı mı bende ilk dün oldu sonra öğürtü geldi az bir şey geldi safra gibi
Tgcaltn Açlıktan bayılana kadar uyuyorum her işim kalıyor.. ama yapacak bişey yok kızlar uyumak kaçınılmazsa zevk almaya bakıyoruz