K1K 16.haftama girdim 13ten sonra biter sanıyordum ama kusma ve iştahsızlık hala devam, süt ve süt ürünlerini de içemiyorum 😔Var mı benim gibi sevgili anne adayı?
Nrykml K1K beni anlatmışsın canim ayniyiz az önce kahvaltımı yaptım yediğim her şeyi kustum karnım dümdüz oldu . Zorla biseyler yiyorum onu da kusuyorum
ogretmmenanne K1K 13. Haftadayız hiç geçecek gibi durmuyor. Prilam de kullanıyordum gece yatmadan 2 tane. Son bir haftadır durum vahim sanki 7-8. Haftaya döndüm. Sabah kalkınca da 1 tane içiyorum. Biraz daha rahatlattı beni 😞 haftamız sizden küçük ama devam ediyor..
Zeyzeyka K1K 35. Haftam hala devam ediyor maalesef 🤦🏻♀️ Tabi ki ilk zamanlarda ki gibi yoğun değil ama iki tane prilam içmesem halim perişan. İştahımda bi hamile gibi değil sabah kahvaltı akşam yemek. Süt ürünlerini mutlaka tüketmeye çalışın
K1K ogretmmenanne ogretmmenanne aynen oyle sanki hafta ilerledikçe daha da artış oluyor gibi 😔Ben kusma için herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama boyle devam ederse doktorumdan prilam isteyebilirim. Sizin de inşallah düzelir sayın meslektaşım 😊
K1K Zeyzeyka Neredeyse sona kadar sürmüş canım. Allah hepimize yardım etsin 🤲kusma neyse de iştahsızlık ve beslenememe olunca insan psikolojik olarak da tedirgin hissediyor bebek için 😔 Süt ürünlerini çok seven ben ne yapsam içemiyorum inşallah düzelir
Dnmzbrcu 16+2 hafta hafta değişen kusma maceraları biter sandım ama bitmedi sabahları mide dalgalanmalarım hep var oldu ama kusmalar haftada 2 defa mutlaka oluyor su içince özellikle…
nebile-29 Benim 13. Haftadan beri yoktu bulantım 15. Haftaya geldim tekrar başladı iştahsızlık bulantı çok kötü çok
ogretmmenanne K1K iyi dayanmışsınız o zaman bu vakte kadar.. ben 9. Haftadan beri kullanıyorum. Meslektaş mıyız ne mutlu 🌸
Zeyzeyka K1K inşallah canım kesinlikle iştansızlık insanı tedirgin ediyor benim kızımda biraz zayıf doğacak ama napayım sağlıklı olsunda
nebile-29 Belli değil daha canım 13 haftalıkken gittim emin olmadan söylemem dedi doktor 17. Hafta da gideceğim