Melek-kaim-15 busra2512 bırak Ağustos u Eylül u ben Ekim annesi bile olabilecegimi düşünüyorum artık 😂😂 38+0 olduk gram belirti yok
busra2512 Akkt yarın doktora gidecez daha niyeti yok gelmeye derse sezaryen isteyecem artık ya çok merak ediyorum oğlumu 🤣🤦♀️
Minikus58 Akkt bende 40 oldum ne zamana kadar beklerler acaba ne zamandan sonra Doğum başlatılır bilgi verildi mi :)
Ebruaybars busra2512 bnde 38+2 de gitti ağrı sancı yok açılma yok bugün ,39+0 oldum salı tekrar gideceğim ayy insaAllah ben farkına varmamisimdir ama açılma olmustur
Minikus58 busra2512 bende bugün 40+0 tık yok arada oluyor ama az 🤷♀️ Sizde de hareketlerde azalma var mı ?
busra2512 Minikus58 tam aksine canım çok hareketli bazen hareket edince vajina da batma hissediyorum ama anlık geçiyor
busra2512 Ebruaybars bende geçen hafta gitmiştim hiç ağrı sancı yok canım başı tam inmemişti bile 🤦♀️
Akkt Minikus58 vala benm doktor doğum için 6 Eylül dedi ogunu bekliyoruz hiç biseklde müdahale etmiyor da doğum kendiliğinden başlasın diye bizde bekliyoruz.insallah bekledigimize değerde sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza
Minikus58 busra2512 benim hareketler azaldı ama kilo aldığından yeri daraldı diye düşünüyorum 🤷♀️ Hayırlısıyla gelselerrrr