Bilinmiyor Çikolata yiyorum hiç oynamıyor. Soğuk süt, soğuk su, dondurma soğuk olarak ne tüketiyorsam yerinde durmuyor. Acaba kötülük mü yapıyorum bebeğime soğuk onu rahatsız mı ediyor yoksa çok mutlu mu ediyor anlamış değilim sizde durum nasıl
Deletedmom424 Bilinmiyor bebeğiniz kaç haftalık. Soğuk şeyler tüketince hissettikleriniz bağırsak hareketi olabilir mi birden aklıma o geldi 😊
Anneyim Bilinmiyor benim kızımda oyle canım özellikle karpuz yiyince hiç durmuyor 😍😍 37+5 günlük hamileyim
Nrykml Bilinmiyor canım soğuk şeylerin bebeği rahatsiz etmesi mümkün değil daha yemek borusundan mideye inene kadar ısınıyor o yiyecekler 😊
Seval22 Bilinmiyor bebeğiniz onları seviyor olabilirmi benim oğluşta şeftali ve limonlu soda delisi onları yeyip içeyim yerinde durmuyor çikolataya tatlıya tepki vermiyor ama şeftali yeyince durduramıyorum çıkıcak yerinden benimde hoşuma gidiyor sürekli yeyip oynatıyorum 🙈🤗
Hashasim2020 Benim de öyle 32 haftayım soğuk birşey içince oynamaya başlıyor sanmıyorum ben sıkıntılı bir durum olduğunu şimdiye kadar hiç öyle birşey okumadım♥️
MiniKaya Bilinmiyor canım bebeğin onlara tepki veriyor demekki seviyor rahatsız olduğundan değil öyle düşünme 😊 benim oğlumda hep dediler çikolata ye git cinsiyetini öğrenirsin hiç çikolataya tepki vermedi taki dondurma yiyene kadar 😀 her çocukta aynı olacak diye birşey yok kimi çocukta ekşi şeylere tepki veriyormş 😊
Prensesim2018 Bilinmiyor doktordan duymustum o soguk mıdene ındıgı zaman sıcak oluyor merak etme alalası yok onunla
Serifeisitmir Bilinmiyor benimde öyle canım hiç birseye tepki yok ama dondurma yiyince durmuyor yerinde 👼🤭