SimayBabacanYataan ablamdan ve birkaç arkadaşımdan gördüğüm duyduğum kadarıyla söyleyeyim. Bebek telsizinin özelliğinde oda sıcaklığı ölçen uygun fiyatta birşey bulursan kaçırma derim. Gene banyoda suyun sıcaklığı, oda sıcaklığı, ateş ölçen ateşölçerlerde var onlarada bakabilirsin. Yani alacağın bir eşyanın birkaç işe yaraması, daha işlevsel olması harcanacak parayı ve eşya kalabalığını azaltıyo, bu konuda ben öyle yapacağım. İnşallah sütün olurda biberona erkenden gerek kalmaz, sterilizatör konusunda acele etme sonuçta biberon pek işe yaramayacak eğer emerse. Gene gögüs pompasıda bu duruma bağlı biraz, emmezse pompayla çekip biberondan verme durumu olur. Ama en azından bir biberon alıp emmeme durumuna karşı hazırlıklı olursun, atıyorum 50tl daha az olur doğumdan sonra.
Gerçekten birbirine çok bağlı ve karışık şeyler 😔😔Ama bence öncelik alacaksan eğer telsiz, ateşölçer, yatak, bebek arabası vb taksitli alınacak şeyler olursa daha rahat olur. Yada banyo seti küveti kovası vs bir kerede alınıp köşeye konulur aklından çıkmış olur.🤗
İlk hamileliğim ve tecrübe ve bilgi yeterli olmadığı için tedirginim biraz bende, o yüzden banyonun ısısını bile korkarak kontrol edeceğimi düşünüyorum 😂😂