Nurdan_flz1 Brcn90 kocaeli konak firdevs hanım doğumum gerçekleşti doktorumdan çok memnun kaldım ama yatış birimi berbattı odalar filan eevlet hastanesi daha iyi personal eksikliği vardı yatağım kan oldu gelip temizlemediler serumum bitti kontrol dahi etmediler bebeği emzirme vs hiç bir şey göstermediler doğumdan sonraki bakım berbattı
Cnsgizem Brcn90 ben doğum yaptım ama Gölcük medar hastanesi Ahmet çoşkana gidiyordum memnunda kaldım 🌸 siz kime gidiyorsunuz
miracam Nisa_nurr memnun musunuz acaba bende devlete gitmeyi dusunuyorum da cok kararsizim kotu muamele yapiyormus gibi konusuluyor
Deletedmom355 temmuzgunesi leyla hanımın çok hastası var en fazla 3-4 dk ilgilenebiliyor. Ama tuncer bey daha detaylı ilgileniyormuş. (( Leyla hanımdan da çok memnunum bu arada 3 yıllık doktorum sadece biraz daha ilgi istedim)) :))
Nisa_nurr miracam şahsen ben kötü muamele görmedim doktorum da baya ilgili, hatta acilin de bile çok güzel ilgilendiler, sadece çok yoğun olduğu için bazı şeyler çok aksıyor nst vb şeyler ne gerekirse yani, ama diğer türlü gayet iyi
temmuzgunesi Deletedmom355 evet haklisiniz kesinlikle cok hastasi var ve dediginiz gibi kisitli surede ilgileniyor :/
Cansiin Deletedmom355 bende leyla hanımı çok sevemedim biraz açık sözlü kırıcı geldi bana ama tuncer bey öyle değil çok iyi çok ilgili ve samimî asla kalp kirmiyo çok tatlı biri
Deletedmom355 Cansiin bnm 3 yıllık doktorum aşılamalarımı falan o yaptı memnunum ama bu hasaas dönemim de doktordan biraz daha fazla ilgi istediğim için değiştirip eşine geçicem :)