Morelma_ Selver3 Bebegim hep sağımda duruyor👶Ilk 3 ayım full kusma mide bulantisiyla geçti🤢 Sürekli eksiyi ve tuzluyu aşerdim,şerbetli şeylerden tiksindim. Şimdi 7 aylıgız tatlı ekşi ne olsa aşeriyoruuz🥰
nil_sugra Selver3 turşu, erik, limon, çiğ köfte, et, acı yemek istedim hep. Yaz gelince soğuk soğuk karpuz, kar, buz istedim. Tiksindiğim şey ise tavuk oldu. Tavuk dönercileri kundaklamak istiyorum o dereceyim 🤢🤢
Rmysa23 Ekşi aşerdim. Erik ve çiğköfte deli gibi her öğünde yerdim . Sigara kokusundan ve ev yemeklerinden tiksinmiştim 3 aydan sonra geçti bulantılar filan . Şimdilerde tatlı aşeriyorum
morpella ben ilk bebeğimde erkekti hep ekşi aşeriyordum soğan ve sarımsaktan tiksiniyordum kokuları öldürüyor beni et ve tavukta yiyemiyordum her yediğimde afedersiniz kusuyordum şimdiki hamileliğimde ise deli gibi tatlı yemek istiyorum yine soğan ve sarımsak beni öldürüyor henüz cinsiyeti bilmiyoruz bakalım
Ranadlbl Ben hep ekşi aşerdimm. Erik çağla çıkana kadar limon yedim . Sonra bol bol erik çağla yedim zaten 🤷♀️😊 normalde de ekşiyi severim zaten de .
Mnns Hiç bir sey asermedim tatlıdan nefret ettim görmek bile istemiyodum Sürekli turşu yiyodum tuzun bile kokusu iğrenç geliyodu bide parfüm deterjan kokularından çok midem bulanıyodu bu kadar simdi 4 aylık yine aynı değişmedi ☺️
Muvahidee Selver3 ben kışın ortasında karpuz aşermiştim hala daha karpuz yiyiyorum bıkmadan ama ilk 3 ay bende soğan yiyemezdim kusardım geceleri
Rumeysa961 Erkek bebeğim olacak başlarda ekşi delisi oldum mide bulantım falan hiç olmadı şimdi 37 haftalığım çikolata krizlerine giriyorum 😂
deniiizz ilk aylar acılı baharatlı şeyler aşerdim çiğ köfte,cips,gözleme,kısır vs. 5. aydayım şu an deli gibi tatlı aşeriyorum 😋
Susam34 Selver3 limon en çok istediğim şeydi ilk 4-5 ay . Tatlıdan nefret etmiştim çaya şeker bile atamıyordum
Edizinannesii Selver3 ben de ilk başlarda bi makarnadan tiksinmiştim kuru olanının paketini bile görmeye tahammülüm yoktu ama uzun sürmedi şimdi bi sıkıntı yok aşerme konusunda ise sadece üzüm asermistim martin ortasında çok zor bulmuştuk 😂😂
Neslihankk Selver3 hic tiksinmem olmadi Bulantı kusma vs yaşamadım ilk gebeligime nazaran çok çok iyi bi süreç oluyo 🤭 Canim midye ve turşu çekmişti azar azar yedim ikisinden de 😍
Pinkyellow Selver3 7.aya gelene kadar hiç asermedim ama suaralar tatlı krizine girdim resmen dayanamiyorummm