pitircik2021 Kızlar yeni farkettim idrarım da aşırı koku var. Araştırdım idrar yolu enfeksiyonu belirtileri arasında. Başka belirti de taşıdığımı sanmıyorum. Acil doktora gitmeli miyim? Biraz beklesem geçer mi? Belki yediklerimden kaynaklıdır?
Huri54 pitircik2021 kesinlikle su iç içtikçe vucüt atıyor ben hamile değilken öyleydim bana alttan fitil vermişti 3 tane onu kullandım bir süre sonra geçti Benim tuvaletimi idrar yaparken sancı girerdi hep ama hep idrar bitimine doğruydu çok kötü bir şey doktorunla konuş bu durumu tedavi ol
honeybooble pitircik2021 bende de başladığını düşündüm geçen hafta doktoruma yazdım bol su ve günde 1 kez sirkeli su ile taharet önerdi sarı akıntım azaldı çok şükür
Jamunakya Yanma sızı yoksa bol su sirkeli su içebilirsiniz şikayetiniz devam ederse uygun bi zamanda test yaptırırsınız
pitircik2021 Jamunakya yanma sızı hiç yok. Karın ağrısı ve koku oluyor sadece. Bir kaç gün bol su ile deneyip sonra mı gideyim sizce yoksa hemen gitmeli miyim test için?
Brnatk Bende de vardi doktorum bol su icmemi onerdi . Ilac vermedi cok yakinman yoksa vermiycem ddi. Gecti ama gunde 3 lt icmeye calisiyorm
pitircik2021 honeybooble sirkeli su ile taharet dediğiniz peki kullandığınız sirkenin ve suyun ölçüsü nedir? Ne sirkesi kullanıyorsunuz önemli mi? Koku hariç başka belirti var mı sizde?
honeybooble pitircik2021 ben bir su bardağı suya bir damla ekliyorum elma sirkesi aldım cam şişede, daha doğal bişey bulabilirsem daha iyi olacak. Sarı akıntım vardı maalesef çok şükür ağrım vs yok