Kızlar hepinizee mrhb şuan saat 5:20 ve ben size henüz 1 gün bile olmamış bir doğum hikayesi yazıyorummmmm😍 Ben okumayı cok seviyordum, 4 gözle ise yazmayı bekliyordumm😁 Eveeettt hikayeme hazırsanız en başından başlayacağım 🌸 Gecen yıl Ağustosun 4üne evlenmiştim sevdiğimle 😍 İlk ay 8 ağustos adet oldum sonra birdaha olmadım ve hamile kaldım 🌸 Malesef bebeğim 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada gelişimi durmuş ve kanamam olmaya başlamıştı… Doktor beklese de yapacak birşey yoktu sonunda kürtaj olmam gerekti… Kürtajı bir devlet hastanesinde canlı bir şekilde oldum… Cok acı çekmiştim cok üzülmüştüm üstüne kötü bir doktor ve bisürü hakaretini işitmiştimm.. Neyse kürtaj oldum. Demekki hayırlısı öyleymiş dedim. 10 ekimde kürtaj olmuştum.. 16 kasımda tekrar adet oldum ve birdaha olmadan Kızıma hamile kaldımm🌸 Bir kaybım vardı bundada bişey olacak diye ödüm kopuyordu.. Doktor r tedbir amaclı 9 ay kullanmaya oksapar lan sulandırıcı iğne yazdı. Kullandım ilk 5 ay bitene kadar aşırı mide bulantısı kusma yaşadım hic bişey yiyip içemiyordum ama cok şükür bebeğim iyiydi ❤️ Neyse 6ncı 7nci ayların rahattı.. Prenses gibi bir hamilelikti o kısım ama 8, 9 😂😂 şuan eminim ay aynı ben diyen vardırrr.. Nefes almakta güçlük uyumakta zorluk çekiyordum hic uyuyamıyordum. Neyse cok şükür. 9a girdim gelir diye bekliyoruz bekliyoruz nazlı kızım gelmedi.. Doktor gecen hafta çarşamba günü senin günün dolmuş geçiyor dedi.
Pazartesine kadar olmazsa suni sancı yla başlar doğumun dedi.. Cuma tekrar kontrole gittim ne acıklık ne sancı hic bişey yoktu ve ebe bana bir doğum hastanesine git biz burda açıklık olmayınca müdahale etmiyoruz dedi.. Doğum hastanesine de gittim aynı şeyi dedi. Korkuyorduk haliyle bebeğe bişey olacak diye. Sonra özel bir hastanede hemen rahdevu aldık sabahına geldik. Doktor bizimle hemen ilgilendi.. Alttan baktı yine aynıydı yumuşama bile yoktu rahim ağzında… Mecbur sezeryan artık tehlikeli bebeğin uzun süre kalması dedi ve beni 29 ağustos 2020 de yani dün öğlen ameliyata aldı. Cok korkuyordum çokkk. Ama hicte öyle değilmiş spınal anestezi den sonra zaten hic birşey hissetmiyorsunuz gerçi o yapılan iğneyi bile hissetmedim ama yinede korkuyordum sürekli dualar okudum sürekli.. Yanımdaki hemşireler asistanlar hep bitti gecti kurtuldun deyip beni konuşturuyorlardı ama ben hic bişey hissetmediğim halde cok korkuyordum 😂😂 11.45 de kızımı cıkardı lar poposuna vurdular birden ağlamaya başladı ahhh ne güzeldi çektiğim herşeyi unuttum cok ama cok duygulandım 😍 alıp yenidoğana götürdüler kontrol için beni diktiler 10 dakika da sonra Odaya cıkardı lar.. 10 dakka sonra kızımı getirdiler kucağıma aldım 😍 yaklaşık 7 saat sonra yürüdüm ilk kalkmak gercekten zordu.. Ama bebeğimiz yanınızdayken o bile güzel geliyor insanaa.. Emzirmeye başladım ama sütüm az geliyor yinede emzirmeye çalışıyorum.. Ayrıca mama da aldım sadece iki kez verdim oda güzel uyusun diye 😍 şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor ama kaldırıp emziricem annemiz yanımızda bize bakıyor ama kıyamıyorum onada şimdi daha iyi anladım değerini kendim doğrulup kalkıp alıyorum kızımı.. Annem iyiki var o olmasaydı ben de bu duyguyu tadamazdım Rabbime şükürler olsun. Biraz uzun oldu sıkılmayın okurken hakkınızı helal edin 😍❤️🌸