heyecanlibiranne_ Ozlem52 kesinlikle yaaa. Onun için yaptığım alışveriş bile hala aklımda. O ciciler biciler aklımdan çıkmıyo hiç 🥰
Zerin1234 heyecanlibiranne_ inşallah Rabbim tez zamanda hissetmeyi de nasip etsin yaşamak isteyen herkese nasip etsin
heyecanlibiranne_ Oyagunaydin evettt, bazen toplanabiliyormuş bir yerdeee 🤭 odur yaaa kim olcak başka annesiiii 🥰
Zeynepli1234 heyecanlibiranne_ 24-25 de karnının oynadığını net bir şekilde görmeye başlarsın canım benim eşim ilk eliyle 25. Haftada hissetti
MehZey heyecanlibiranne_ ben 16+2 de hissetmeye başladım 1 gün var 3 gün yoktu 18 den sonra hergun bikere şimdi 20 haftaligim tekmeleri daha sert geçen uyurken eşime arkadan sarıldım uyanmış diyor bebeğin beni tekmeliyor hissetmiş teknesini 😃
heyecanlibiranne_ MehZey yaaa ne güzel yaaaa. Demek ki 20’de o derece hisseden varmış. Heralde karından karına da değişiyor 😊
lyl3006 18.haftada ben de küçük pıt pıt bir şeyler hissediyordum ama 1 haftadır hiçbir şey yok şu an 19+4 oldu normal mi sizce yoksa her gün hissetmem mi gerekirdi? ☹️