Gamzeli-B Kızlar şuan sinirden köpürüyorum. Çoğunuzun bildiği üzere armut.com diye lanet olası bir sayfa var ve güya birçok hizmet veriyorlar. Eşim bundan bir kaç ay öncesinde ev temizliği talebinde bulunmuştu neyse kadın gelmedi defalarca aradık telefonlarımız açılmadı! Defalarda sayfaya mail yazdım geri dönüş yapılmadı benim doğumuma 10 gün kaldı ve evimi temizleyemiyorum! Ödediğimiz her kuruş haram zıkkım olsun inşallah tam bir dolandırıcılar zaten yorumları okursanız anlarsınız. Yani demem o ki, asla o sayfadan hizmet almayın para iadesi bile yapılmadı reziller çok mağdurum avukata vereceğim!
Deletedmom328 Gamzeli-B yakın süreçte evimi dezenfekte ettirmek için armut aracılığı ile bir firmayla anlaştım ama ben çok memnun kaldım
Eceunverkanra Gamzeli-B Oncelikle gecmis olsun canim. Gereken ne varsa bence de her seyi yap boyle sacmalik olamaz. Ben de armuta hic guvenmiyorum bana guven vermiyor asla. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama İstanbuldaysan sana bi temizlik sirketi onerebilirim ben cagirdim ve cok memnun kaldim.
glsahbaydemir Gamzeli-B benim yengemde temizlik şirketinde armutla iş geliyor onlara da . Yani hepsi bir olmuyor demek ki, ara da dolandırıcı da olabiliyor.
Gamzeli-B Sadeceduygu Bilmiyordum canım haberim yoktu, zaten başıma gelince öğrendim bende pislikler!
Gamzeli-B Eddaliko Bende bilmiyordum canım şok oldum başıma gelince asla ama asla inanmayın dolandırıcılar! Güya müşteri hizmetleri var ama dönüş bile yapılmıyor.
Gamzeli-B Deletedmom328 Yani üzgünüm ama şuan size hiç inanamıyorum nasıl memnun kaldığınıza dair şüpheliyim.. Binlerce insanın yorumu var
Sadeceduygu Ben de Twitter’da görmüştüm sonra şikayet var.coma baktım neler neler çok geçmiş olsun alırsınız inşallah paranızı🙏🏻
Gamzeli-B Eceunverkanra Çok teşekkür ederim canım ilgilenicem o terbiyesizlerle. Ben Antalya’da yaşıyorum temizlik şirketlerini telefonla tek tek arayıp sorucam bakalım stres oldum doğuma az kaldı
Gamzeli-B glsahbaydemir Doğrudur ama inan yorumlar felaket. Sadece benim gibi hizmet alanlar değil yengeniz gibi çalışıp yani eve gidip temizlik yapıp ödemesini alamayanlar bile yazmış şok oldum hangi birini okuyacağımı şaşırdım inanamıyorum hala. Pessss
Eceunverkanra momysgrl Tabi ki☺️ Clean go clean sirketin ismi. Evde cok is var diye 2 kisi cagirdim ozellikle bir tanesinden cok ama cok memnun kaldım hatta ozel numarasini da aldım dogumdan once tekrar cagiracagim. Sistemde saate gore kisi sayisina gore fiyatlandirma yapiliyor. Ben odemeyi de hatta kadinlar geldikten sonra gonderdim, memnun kaldim tavsiye ederim☺️ Tabi gelecek olan kadinlari sanirim oturdugunuz yere yakin seciyorlar. Ben Goztepe’de oturuyorum.
momysgrl Eceunverkanra çok teşekkür ederim🙏🏼 Korona nedeniyle çekincelerim var ama mecbur çağırmak zorundayım:/
elcinsadem Eceunverkanra ya hakkınızı helal edin. Sizin önerdiğiniz yerden temizlik için arkadaş çağırdım yarın gelecekler. Armut.comdan çağırmıştım. Bugün geldi 60 65 yaşında bir teyze cam sildi görmeniz lazım şu 9 aylık hamile halimle ben daha iyi silerdim. 45 dk da evden gönderdim armuttan iade aldım. Sonra sizin yazdığınız bu yer geldi aklıma . İnşallah yarın memnun kalırım. Gerçi memnun kalmazsanız hemen başkasını yönlendiriyoruz dedi rahatladım . Teşekkür ederim 🥰
Eceunverkanra polisanne19 İnternet sitesine girip aklinizdaki saate gore detaylica bakabilirsiniz. Ben 8 saat 2 kisiye 400 lira odedim.
elcinsadem Ben evimin mutfağını, duvar kağıdını , temizliğini hep armut.com üzerinden yaptırdım. Çok memnun kaldım. Ama tabi şahıs işine döndüğü İçin Yıldız yüksek olan kişileri ve yorumu iyi olan kişileri tercih ediyorum. Çok çok geçmiş olsun size .