-yeni35- Mybabyizmir sadık sözdinler benim doktorum çok güzel ilgileniyor her gittiğimde üç boyutlu çıktılarını alıyorum bebeğimin sorunlu bir hamilelik yaşıyorum gittiğim doktorlar arasında en iyi doktor kendisi benim için
mikican -yeni35- hamile oldugumu ilk öğrendiğim doktor. Ne kadar iyiydi keşke bir daha gidebilseydim ona çok şanslısınız🧡
askdunyam Mehtapakgl bugün konuştum ben doğum, 1 gece yatış, mini oda süsleme, yeni doğan işitme testi bu kadardı galiba pek bir şey yok içinde. Epidural ekstra.
Busragozer Mehtapakgl sadece oda süslemesi var normal ve sezeryan 4250 epidural olursa+500 fotoğrafçı mini paket 500 TL den başlıyor. Bu kadar 😇😂
askdunyam Mehtapakgl doğum 4250 güncel fiyat. Epidural eklenirse +500. Ekstra bir gece yatılması gerekirse +1200. Fotoğraf falan ekstra paketler var istersen alıyorsun. 500-1500 arası.
askdunyam Mehtapakgl sorma valla 3500 tu sanırım başladığımızda. 2 ayımız var tekrar artış gelmez demi dedim bilemiyorum falan dedi kadın 😞 refakatçi de bi kişiye izin veriyorlarmış yanına odaya eşin gelse annen gidecek falan yani
Mehtapakgl askdunyam yemin ederim delirmişler ben bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum sekreteri toplamda 7000 tl dedi 🤦🏻♀️ haa. Ayrı doktora ayrı vercez yani
Tanosunannesi Mybabyizmir Mybabyizmir ben calibe Demirkan a gidiyorum canm cok memnunum ama irfan beyide gerçekten çok metediyorlar giden arkdsm da vardi dogum yapan ben ona gitmedim
Busragozer selinn35 hemde çok başka bir doktor tavsiyesi ile gittim ben ve gerçekten doğru tabsiyeydi 😇