Happykariner Kızlar adetlerim aşırı düzenli oluyır ama azaldı 2 aydr ne yapabilirim normalde 4 gün sürerdi artık 2.5 günde bitiyor
Mry02 Happykariner hem sancını keser hemde normal adet olursun cnm kaynat suyu kapat bir tutam nane 1 çay kaşıgı kekik at çok bekletme acır içemezsin şeker at iç Bi süre sonra sancım bile kalmaz ve düzenli adet olursun iltihabı falan da söküyor cnm çok iyi
Balfeman Happykariner Benimde duzenli olur ama beş gün sürerdi üçe düştü yumurta rezervi düşük cikti bu bendeki etken azalmasına amh degerine baktirmanı önereririm erken menapoz riskim var.Kürtajdan sonra azalmayı daha bi fark ettim.
Kumsal_lina Mry02 bendede enfeksiyon mantar iltihab falan var cok sağolun deniycem bende belki atar ☺️
[silindi] Tiroidlerine baktırdın mı adet azalmasına sebep oluyor. Benim doğumdan sonra ilk 2 gün aşırı geliyor 3. Gün lekelenme tarzında 4. Güne bitmiş oluyor. Gebelik öncesi 5-6 gün sürerdi. Doğum yaptıysan onunla da alakalı olabilir canım
[silindi] Happykariner tez vakitte rabbim nasip etsin canım , biz canı gönülde isteyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim 🤲
Unlukacar Canım yaş ilerledikçe eskisi gibi regli olmazsın bide tabi yaşadığın etkendiler bende 5 gün refli oluyordum sonra 3 e düştü hamile kaldım önemli olan regli olup vücuttaki pis kanı atabilmek
Happykariner Unlukacar kaç gün olduğu önemli değil mi ki bir de bunu kafama takıp kendime stres yapmak istemiyorum
Unlukacar Happykariner hayır canım değil kesinlikle sonuçta önemli olan düzenli regli olman ve 3 günlük reglinin normal seyrinde devam etmesi
SerpilG Happykariner benimde çok azalmıştı yaşımda 36 ydı. Bebek için tedaviye başladığımda Dr. a sordum birden kesilmez zaten yavaş yavaş azalıp menapoza girceksin demişti. Allahtan doğum yaptım şimdi yine hamileyim inşlh çoğalır bence Dr. a git sende
Mry02 Kumsal_lina vücuttaki enfeksiyon ve iltihaba iyi gelir ama adet olunca sloganı haşlayıpda yiyebilirsiniz oda çok etkili iltihap dökmede
Happykariner Balfeman benimki de kürtajdan sonrasçok azaldı ne yapmak gerekmiş. Kan testi verdim yarın gidicem doktora bakalım çıkarsa sonuçlarım e nabızdan bakıyorum gözükmüyor
Cngul Balfeman benimde kurtaj sonrasi azalma oldu herşeye bakıldı rahim filmi yumurtalıklarda sorun yok dendi kan testinde sadece trioid cıktı baya yüksek doktor bunla alakalı diyor ama ben yinede çok tedirginim baya azaldı ya leke leke yani ilk gün sadece daha iyi
Balfeman Happykariner Şunları yapman gerekiyor demedi vücut kendi böyle bir tepki veriyor ama erken menapoz için ilaç tedavisi olduğunu duydum ama şu an hamileyim onun için ilaç tedavisi baslanmadı. Rabbim nasip ederse doğumdan sonra olabilir.
Balfeman Happykariner Kan testinde amh değerinede bakıldı mı? Şimdiye kadar baktırmış miydın değerinin kac olduğunu biliyor musun?
Balfeman Cngul Tiroid için tedavi baslanmadi mı? Tiroid çıkmadı bakıldı. Yaşıtlarına göre erken girersin menapoza dedi.
Cngul Balfeman benim trioid baya yüksek çıkınca ilaç başladılar yeni 2 hafta oldu ama baktırmak ama herşey yaptım o kaldı