Denodeno Kızlar su da içiyorum ama çevreme göre çok sık gidiyorum tuvalete doktora da sormadım bugün unuttum sıkıntılı bi durum mu bu ? Benim gibi olanlar var mı
aezgi Denodeno ilk bastan beri öyleyim sürekli wc deyim sokağa cıkamaya korkar oldum tuvaletimi yapıyorum cıkıyorum ondan sonra hapsurıyorum mesela altıma kacıyorum 😂😂 oldum sidikli nolcak bilmiyorum esim cok dalga geciyor 21 haftalığım bu arada
Esoo0698 Denodeno Ayyy sorma tuvalet benim ikinci eviim 14 haftalığım hala günde 50 kere tuvalete girerim birisi idrar torbamla anlaşamıyor galiba sürekli sıkıştırdığına göre 😂
Bsraskmn Denodeno 28 haftalığım ilk zamanlardan beri vardı ama artık dahada arttı hatta afedersiniz hafif altımı ıslatmaya başladım hiç olmasada geliyor bi anda🙄 doktoruma sordum ilk gebelik olduğunda mesane aşağı kaymaya başlıyormuş bu yüzden oluyormuş doğumdan sonra inşallah düzelir🤷🏻♀️
oozgee Rahmimiz büyüyor ve bagirsaklar yer değiştirdiği icin baskı yapıyor bu sebeple çok sık idrara çıkıldığı yazmıştı bir gün formda 😊 bir süre böyle maalesef 😊
Melek_2121 Doğuma kadar idare edeceksiniz artık 😂 bende 19 haftalıgim lavabodan çıkamıyorum 10 dk bir gidiyorum
Thsjdn Bsraskmn suan beni anlatmsn bnde ayni haftaym ve hic bitmiyo 5 dka snrayi birak saniyeler icinde gelio suan bile ayniuim gecsn artk gece uykm klmadi😌
Babyboy2309 Denodeno bebegınkz buyuyor ve ıdrar kesenıze baskı yapıyor yedıgınız herseyın tadına bakıyor ve begenmedını sızın kesenıze ısıyor ondan oluyor doktorum demıstı
Huri54 Selam tuvaletten yazıyorum 😆😆😆 şaka bi yana hiç geçmeyecek mi bu his evden dışarı çıkamam ben böyle olursa ya ultrasonda idrar sıkışık gel diyor da ben o kadar tutamam ki zaten sürekli idrarım var çok dolu nasıl olacak 😨
Deletedmom382 Denodeno al benden de o kadar izne cikacagiz nasil gidecegim korkuyorum valla 10 dk da bi wc deyim 🥺 gece uykusuzluga alistim surekli wc ye kalkmaktan uyku muyku da kalmadi 🥺