Anneyim Omsbzjsn yani hamiliginizin başinda sınız sarkma olur uzun süre takmazsanız çünkü hamilelik de cok fazla vucud degişimi oluyor
turunculuanne Omsbzjsn 34.haftanın içindeyim evde hala takmıyorum🤷♀️🤗 dışarı çıkarken takıyorum sadece mecbur
Tugceakyuz Valla ben Bahadır takmıyorum sadece dışarı çıkarken takıyorum o da hastaneden hastaneye 🙈 bir sıkıntı olmadı ama görüşüm küçüktü benim normalde belki büyükse sarkma olabilirdi 😁
turunculuanne Omsbzjsn yok canım sarkma olmadı, ana kilo alımına bağlı bi görüntü değişimi car tabi🙈 normalde zayıftım baya
Deletedmom417 Omsbzjsn herkesin aynı olurmu bilemem ama benim göğüslerim büyük ve sarktı başından beri hiç sütyen takmadım sadece biyere gidecegim zaman taktım🤢
Zeynepli1234 Omsbzjsn canım bende birara takmadım baktım göğüslerimin şekli değişiyor tekrar takmaya başladım. Bralet sütyenlerden kullan çok rahat oluyor varlığı yokluğu anlaşılmıyor
Zeyzeyka Omsbzjsn canım bende takmıyordum sadece dışarı çıkarken takıyordum sarkma oldu gibime geliyor, şimdi ki aklım olsaydı hep takardım çünkü takmamaya alışınca takamıyorsun sonra. Hiç risk alma derim en kötü sporcu sütyenlerinden tak rahat oluyor onlar